Σάλος με τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τον πόλεμο στην Ουκρανια και την ένταση μεταξύ Δύσης και Ρωσίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις 5 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται Πανσέληνος στον 16ο 40’ του Λέοντα. Σε αυτήν την Πανσέληνο συμμετέχει και ο Ουρανός, γεγονός που φέρνει απρόσμενα, αναπάντεχα γεγονότα και ανατροπές.

Η Πανσέληνος στο «σπίτι» του Ηλιου θα μπορούσε να δώσει φως, ζεστασιά, αγάπη και δοτικότητα. Γενικά τα συναισθήματα θα μπορούσαν να ζεστάνουν και να γλυκάνουν τις καρδιές των ανθρώπων. Ομως, το γεγονός ότι συγχρόνως με την Πανσέληνο δημιουργείται και ρήξη στις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων αλλά και μεταξύ κρατών, καθώς προκύπτει παράλληλα ένταση από την Αφροδίτη και τον Αρη, δημιουργεί πολλά ερωτήματα και σοβαρούς προβληματισμούς.

panselinos

Ενας από τους σοβαρότερους προβληματισμούς προκύπτει από την παρουσία του επαναστάτη Ουρανού (απρόσμενες αλλαγές και ανατροπές) στο ζώδιο του Ταύρου. Εχουμε αναφερθεί σε πολλά παλαιότερα άρθρα μας για την επιρροή και τους τομείς που μπορεί να επηρεάσει ο «επαναστάτης» Ουρανός, ο οποίος βρίσκεται σε ένα σταθερό ζώδιο της Γης και στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και το 2026.

Είναι εύλογο να αναρωτιέται ένας μελετητής της αστρολογίας για το τι «συντροφιά» αλήθεια μπορούν να κάνουν ο Ουρανός και ο Ταύρος, όταν από τη μία ο Ταύρος επιζητά με μανία τη σταθερότητα, τη σιγουριά, την εξασφάλιση των οικονομικών αλλά και την αγάπη, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κυβερνήτης του ζωδίου του Ταύρου είναι η Αφροδίτη, ενώ από την άλλη ο Ουρανός φέρνει την ανατροπή, την αλλαγή του κατεστημένου, είτε αυτό αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων είτε τις διπλωματικές, οικονομικές και πολιτικές σχέσεις μεταξύ των κρατών.

Κοινωνικός αναβρασμός και ένταση

Αντιλαμβανόμαστε, λοιπόν, πως η επίδραση αυτής της Πανσελήνου αποτελεί μια πρώτη ένδειξη για το τι θα ακολουθήσει και τα αποτελέσματα της επίδρασης αυτής θα επιβεβαιωθούν γύρω στα τέλη Ιουνίου του 2023. Φαίνεται πως τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την παγκόσμιαοικονομία θα έχουν ως αποτέλεσμα τα βίαια ξεσπάσματα της κοινωνίας. Θα υπάρξει μεγάλη όξυνση στην ένταση μεταξύ πλουσίων και φτωχών.

Αυτές οι εντάσεις δεν θα μείνουν μόνο στο κοινωνικό επίπεδο, αλλά θα επεκταθούν και μεταξύ κρατών και διακρατικών ενώσεων και συμμαχιών. Ηδη η ένταση μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι στο «κόκκινο», ενώ υπάρχουν πάρα πολλές εστίες έντασης και στη Μέση Ανατολή, με το Ιράν να βρίσκεται σε μόνιμη διαμάχη με τις ΗΠΑ. Η ίδια και άκρως επικίνδυνη ένταση υπάρχει αυτή τη στιγμή και μεταξύ Κίνας και Ηνωμένων Πολιτειών, σε μια κούρσα ανταγωνισμού αλλά και απειλών, κυρίως ως προς την οικονομική κυριαρχία αλλά και με τον φόβο πολεμικής σύγκρουσης με αφορμή τον έλεγχο της Ταϊβάν.

Κλιματική αλλαγή

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης. Ετσι η παρουσία του Ουρανού, πλανήτη των ανατροπών, μέσα σε ένα ζώδιο που άπτεται θεμάτων που έχουν να κάνουν με τη γη και το έδαφος, θα προκαλέσειπάρα πολλά ζητήματα που σχετίζονται με φυσικές καταστροφές. Ηδη σημειώνονται παγκοσμίως μεγάλες φυσικές καταστροφές που είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής που δείχνει τα δόντια της. Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες μεγάλες πόλεις στις ΗΠΑ παρέλυσαν από έναν ασύλληπτο χιονιά, ο οποίος άφησε δεκάδες νεκρούς πίσω του, ενώ οι καταστροφές σε καλλιέργειες από πλημμύρες ή και ξηρασίες σε πολλά σημεία του πλανήτη (και στην Ελλάδα) πολλαπλασιάζονται. Εντονη είναι και η σεισμική αλλά και η ηφαιστειακή δραστηριότητα σε πολλές γωνιές του πλανήτη.

Τεχνολογική πρόοδος και αποκαλύψεις

Βέβαια, η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο θα βοηθήσει στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας και δεν αποκλείεται να δούμε να εξελίσσονται ακόμα περισσότερο επαναστατικοί τρόποι καλλιέργειας της γης αλλά και το είδος των καλλιεργειών, με νέες άγνωστες καλλιέργειες να έρχονται στο προσκήνιο. Επίσης, στον τομέα της αντισεισμικής θωράκισης θα υπάρξουν πρωτοποριακές μέθοδοι στη δόμηση των κτιρίων και των κατοικιών.

Στη δημόσια σφαίρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν σοκαριστικές αποκαλύψεις γύρω από υποθέσεις διαφθοράς και είναι πολύ πιθανό να έρθουν στο φως σκάνδαλα που θα είναι ικανά να ανατρέψουν πρόσωπα κύρους. Οι νέοι άνθρωποι θα οδηγηθούν σε νέους τρόπους βιοπορισμού και σε τομείς εργασίας που θα έχουν πιο αυτόνομο χαρακτήρα, μακριά από το Δημόσιο.

Πρέπει να τονίσουμε πως η Πανσέληνος δεν επηρεάζει ολόκληρο τον πλανήτη αλλά τις χώρες εκείνες που έχουν πλανήτες στον σταθερό σταυρό, δηλαδή Ταύρο, Λιοντάρι, Σκορπιό και Υδροχόο γύρω στον 16ο 41ο. Κάποιες από αυτές τις χώρες είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Κίνα, η Ουκρανία, η Αυστρία, η Αίγυπτος και το Ισραήλ. Γενικά καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί σε καταστάσεις που είναι αβέβαιες, όπως, για παράδειγμα, επικίνδυνα ταξίδια ή συγκρουσιακές καταστάσεις και διαφωνίες, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν οδυνηρή κλιμάκωση (Αφροδίτη, Αρης σε δυσαρμονία).

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια

Κριός: Αγαπημένα μου Κριαράκια, με την Πανσέληνο μπορεί να προκύψουν απρόοπτες οικονομικές ανάγκες που έχουν σχέση με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά, δεν θα πρέπει όμως να σας ανησυχεί, αφού, αν έχετε κάνει σωστή διαχείριση, θα αντεπεξέλθετε πολύ εύκολα. Εξάλλου, η συγκεκριμένη Πανσέληνος δεν είναι αρνητική προς το ζώδιό σας. Οι φίλοι, ενώ έχουν πολλή διάθεση να είναι στο πλευρό σας, ίσως τους αισθανθείτε λίγο πιο αυστηρούς.
Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 6 Απριλίου.

Ταύρος: Αγαπημένα μου Ταυράκια, με την Πανσέληνο μπορεί να προκύψουν απρόοπτα γεγονότα σε σχέση με το σπίτι, την οικογένεια και τη δουλειά. Δεν είναι, όμως, κάτι για να σας ανησυχεί, απλά σαν σταθερό ζώδιο της γης που είστε δυσκολεύεστε στις ξαφνικές αλλαγές. Επίσης, μπορεί να βρεθείτε σε δίλημμα για το πώς θα αντεπεξέλθετε στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά η οργάνωση και η ανάληψη ευθυνών είναι ένα εύκολο κομμάτι για εσάς. Επιπλέον κάποιες αποκαλύψεις ίσως να μη λείψουν, αν όμως τις αντιμετωπίσετε με σύνεση όλα θα έχουν καλή έκβαση.
Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 7 Μαΐου.

Δίδυμοι: Αγαπημένα μου Διδυμάκια, με την Πανσέληνο μπορεί να προκύψουν ανατροπές σε κοντινά ή μακρινά ταξίδια ή ακόμα και σε θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς ή ανώτατες σπουδές. Ισως ακούσετε κάτι αποκαλυπτικό, αλλά και εσείς άθελά σας μπορεί να πείτε κάτι το οποίο θα είναι αιφνίδιο για τους άλλους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος δεν είναι αρνητική προς το ζώδιό σας, απεναντίας θα λέγαμε, αφού οι εναλλαγές είναι ό,τι επιζητά το ανήσυχο πνεύμα σας.
Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 7 Ιουνίου.

Καρκίνος: Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα σας κάνει να εστιάσετε περισσότερο σε οικονομικά θέματα, τα οποία δεν θα έχουν να κάνουν μόνο με δικές σας απολαβές. Επίσης, μπορεί να σας απασχολήσει ένας διακανονισμός ή μια συναλλαγή. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος, πάντως, δεν είναι αρνητική ως προς το ζώδιό σας, οπότε μπορείτε να αναμένετε θετική έκβαση. Χρήματα μπορεί να έρθουν, αλλά και χρήματα να φύγουν. Αυτό μπορεί να συμβεί γιατί θα έχετε εσείς τη διάθεση να προσφέρετε στους φίλους σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 8 Ιουλίου.

Λέων: Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η συγκεκριμένη Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας φέρνοντας ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα, γεγονός που θα επηρεάσει και τη σχέση σας. Ισως κάτι προσωπικό σας αποκαλυφθεί στον χώρο της δουλειάς σας ή κάτι που συμβαίνει επαγγελματικά αποκαλυφθεί στον σύντροφό σας. Το σίγουρο είναι ότι αν κάποιος μιλούσε πίσω από την πλάτη σας θα το μαθαίνατε, δίνοντάς σας ακόμη μία αφορμή να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να διατηρήσετε στη ζωή σας ό,τι είναι αληθινό και ουσιαστικό. Γι’ αυτό η Πανσέληνος μπορεί να σας φορτίσει συναισθηματικά, αλλά θα σας αποκαλύψει αλήθειες και αν τις χειριστείτε με σύνεση, τότε θα είναι όλα καλά.
Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 9 Αυγούστου.

Παρθένος: Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η Πανσέληνος μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σας πιο απαιτητική και σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας απασχολήσει πώς θα χωρέσουν όλα αυτά που απαιτούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επειδή, όμως, είστε αρκετά οργανωτικοί και η συγκεκριμένη Πανσέληνος δεν είναι αρνητική ως προς το ζώδιό σας, όλα θα ρυθμιστούν. Μια μικρή αναθεώρηση που μπορεί να κάνετε και λίγο μόνοι σας που θα μείνετε θα είναι προς όφελός σας. Λίγο προσοχή μόνο στα κρυολογήματα.
Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός: Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η Πανσέληνος θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα όσον αφορά τους φίλους σας ή ακόμη και κάποια ιδεολογικά σας «πιστεύω», αφού θα σας αποκαλυφθούν πράγματα και πλέον θα τα μετράτε διαφορετικά. Αποφύγετε να αναμείξετε διαφορετικούς τομείς της ζωής σας, όπως οικονομικά με το ταίρι σας ή με φίλους και ακόμη την προσωπική σας ζωή με τους φίλους σας ή το αντίστροφο. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος δεν είναι αρνητική ως προς το ζώδιό σας, οπότε καθετί καινούργιο θα είναι για καλό.
Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 10 Οκτωβρίου.

Σκορπιός: Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η Πανσέληνος θα φέρει αιφνίδιες ανατροπές στον επαγγελματικό σας τομέα, κάτι που θα επηρεάσει και την οικογενειακή σας ζωή ή θέματα σπιτιού γενικότερα. Μπορεί, βέβαια, και να συμβεί το αντίστροφο. Ανατροπές στην οικογένεια, στο σπίτι ή με τον σύντροφό σας μπορεί να επηρεάσουν τα επαγγελματικά σας. Το σίγουρο είναι ότι θα σας αποκαλυφθούν γεγονότα κι έτσι να κάνετε κάποια επιπλέον ξεκαθαρίσματα. Οσο πιο ψύχραιμα τα διαχειριστείτε τόσο πιο καλή ροή θα έχουν.
Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 9 Νοεμβρίου.

Τοξότης: Αγαπημένοι μου Τοξότες, η Πανσέληνος μπορεί να φέρει αποκαλύψεις σε θέματα που αφορούν νομικές υπηρεσίες, ανώτατες σπουδές και θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Ακόμη, συγγενείς ή αδέλφια μπορεί να σας απασχολήσουν. Προσπαθήστε να μην αναμείξετε διάφορους τομείς της ζωής σας, όπως σύντροφο με συγγενείς ή με διάφορες νομικές εκκρεμότητες. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος δεν είναι αρνητική ως προς το ζώδιό σας, γι’ αυτό οποιαδήποτε αναθεώρηση κάνετε θα είναι για καλό. Λίγο προσοχή μόνο στα κρυολογήματα.
Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 8 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως: Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, με τη συγκεκριμένη Πανσέληνο θα εστιάσετε περισσότερο σε οικονομικά θέματα, αφού θα φέρει αποκαλύψεις στον οικονομικό τομέα που σχετίζεται με άλλους, όπως ακίνητα, ασφάλειες, Εφορία κ.λπ. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος δεν είναι αρνητική ως προς το ζώδιό σας, οπότε είναι κάτι που θα το ρυθμίσετε, έστω κι αν στιγμιαία σάς αγχώσει. Χρήματα μπορεί να έρθουν, αλλά η επιθυμία σας να ευχαριστήσετε το ταίρι σας μπορεί να σας κάνει να ξοδέψετε κάτι παραπάνω.
Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 7 Ιανουαρίου.

Υδροχόος: Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η Πανσέληνος θα φέρει αποκαλύψεις που σχετίζονται με τους συνεργάτες ή με τον σύντροφο, δίνοντάς σας την αφορμή να κάνετε ακόμη ένα ξεκαθάρισμα και κρατώντας στη ζωή σας ό,τι είναι ουσιαστικό και αληθινό. Επίσης, αιφνίδια γεγονότα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή τα επαγγελματικά δεν θα λείψουν, καθώς μπορεί να προκύψει μια μετακόμιση ή αλλαγή τμήματος στην εργασία σας ή ακόμη και αλλαγή εργασίας. Δεχτείτε με σύνεση μια αλλαγή που θα είναι για το καλό σας, έστω κι αν στην παρούσα φάση θα προτιμούσατε να το αποφύγετε.
Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 5 Φεβρουαρίου.

Ιχθύες: Αγαπημένα μου Ψαράκια, η Πανσέληνος θα φέρει αποκαλύψεις που έχουν σχέση με τον επαγγελματικό σας τομέα, δίνοντάς σας την αφορμή να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα. Επίσης, η καθημερινότητά σας μπορεί να γίνει πιο απαιτητική, καθώς κάποια πράγματα θα εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς. Μια ξαφνική μετακίνηση ή μια απρόσμενη συνάντηση μπορεί να αποβεί ευχάριστη και να είναι αφορμή να ξεχαστείτε έστω και για λίγο. Εξάλλου, η συγκεκριμένη Πανσέληνος δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική ως προς το ζώδιό σας.
Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 6 Μαρτίου.

[contact-form][contact-field label=”Όνομα” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Ιστότοπος” type=”url” /][contact-field label=”Μήνυμα” type=”textarea” /][/contact-form]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ