Κολωνός: Σοβαρή καταγγελία για τρομοκράτηση της 12χρονης και των αδελφών της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εμφανής πλέον η απόπειρα συγκάλυψης της συμμορίας τον βιαστών παιδιών.

Αντιμέτωπη με τις εφιαλτικές μνήμες από τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της ήρθε για άλλη μια φορά η 12χρονη από τον Κολωνό, η οποία οδηγήθηκε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και έδωσε συμπληρωματική κατάθεση -την πέμπτη κατά σειρά-, αποκαλύπτοντας νέα στοιχεία για τη φρικιαστική υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, στη μαραθώνια κατάθεσή του, η οποία διήρκεσε από τις 2.30 το μεσημέρι ως τις 8 το βράδυ, το κοριτσάκι αναγνώρισε τα πρόσωπα τουλάχιστον πέντε βιαστών του, γεγονός που αναμένεται να δρομολογήσει νέες συνταρακτικές εξελίξεις. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ανήλικη ρωτήθηκε μόνο για τα πρόσωπα, τα οποία κλήθηκε να αναγνωρίσει.

Σκοτεινή πτυχή

Οι αστυνομικοί, που προσπαθούν να φωτίσουν κάθε σκοτεινή πτυχή της ανατριχιαστικής υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας, έδειξαν στη 12χρονη και μια φωτογραφία που φέρεται ότι απεικονίζει τον περιβόητο «Γιώργο», το άτομο δηλαδή που είχε κατονομάσει ο Ηλίας Μίχος ως τον άνδρα ο οποίος εξέδιδε την ανήλικη προτού τη γνωρίσει εκείνος. Ωστόσο, το κοριτσάκι δεν αναγνώρισε τον εικονιζόμενο άνδρα και επέμεινε στα όσα είχε υποστηρίξει σε προηγούμενες καταθέσεις της σχετικά με τον περίφημο «Γιώργο», για τον οποίο είχε προσκομίσει και στοιχεία. Σε αυτές είχε ισχυριστεί επίσης ότι ο συγκεκριμένος άνδρας την εξέδιδε στο διαμέρισμα Αirbnb, στο κέντρο της Αθήνας, όπου συναντούσε διεστραμμένους παιδόφιλους.

«Οχι, δεν εννοώ αυτόν τον Γιώργο» φέρεται ότι ήταν η απάντηση της μικρούλας όταν της επιδείχθηκε φωτογραφία του άνδρα που έχει περιγράψει ο 53χρονος παιδοβιαστής σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει τη θέση του. «Το παιδί και πάλι αναφέρθηκε σε αυτόν τον Γιώργο, τον οποίο δεν της τον έδειξαν. Εχει πει τα στοιχεία του, που μένει κ.λπ.» δήλωσε η δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης Ασπασία Ταραχοπούλου με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις. Η ίδια αποκάλυψε πως μετά την κατάθεση της 12χρονης στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων το παιδί συναντήθηκε με τη μητέρα του, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού: «Είχε κανονιστεί με δική μου παρέμβαση προς την κυρία εισαγγελέα ανηλίκων, η οποία το δέχθηκε, να πάει το κορίτσι μαζί με τον μικρό αδελφό του, που βρίσκεται στη γιαγιά, στη φυλακή, για να δουν τη μητέρα τους μετά την κατάθεση που έδωσε η 12χρονη. Αντίθετα, δεν της επετράπη, λες και ήταν εκείνη ο θύτης και όχι το θύμα, να πάει στο σπίτι της, παρά ζήτησαν από την οικογένεια, τα αδέλφια και τον μπαμπά της, που είχαν να τη δουν από τον Οκτώβριο, να κατέβουν στον δρόμο. Η συνάντηση αυτή κράτησε 5-10 λεπτά».

mitera

Η μητέρα της μικρής μαθήτριας, η οποία έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια «άρρωστων» παιδόφιλων, κατηγορείται για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας, καθώς φέρεται ότι εξέδιδε την ίδια της την κόρη, αντί χρηματικής αμοιβής. Ωστόσο, η 12χρονη την έχει βγάλει από το «κάδρο» των ευθυνών, λέγοντας ότι δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσής της.

Η κυρία Ταραχοπούλου περιέγραψε, τέλος, ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη συνάντηση του 12χρονου κοριτσιού με την οικογένειά του. «Οταν έφτασαν στην πόλη στην οποία ζουν, με το υπηρεσιακό όχημα της Ασφάλειας, τους σταμάτησαν οι αστυνομικοί, με φακούς, όπλα, μάσκες και κουκούλες και φώναζαν στα παιδιά να κατέβουν από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να κλάψουν τα παιδιά. Εγινε ένας χαμός!» είπε η δικηγόρος της 37χρονης μητέρας της ανήλικης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ