Σάλος με την Μαντόνα: Κατάντησε καρικατούρα του εαυτού της στην προσπάθεια της να μοιάζει 20 χρόνια νεότερη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Mαντόνα ήταν επίτιμη προσκεκλημένη στην 65η απονομή των βραβείων Grammy ωστόσο, εξέπληξε πολλούς θαυμαστές με το «νέο της πρόσωπο», το οποίο έκανε οπαδούς αλλά και επικριτές να «οργιάσουν» στα social media σχολιάζοντας την εμφάνισή της.

Μια πηγή κοντά στη «βασίλισσα της ποπ» ανέφερε στη New York Post ότι η Μαντόνα κάνει ό,τι μπορεί για να μοιάζει με τον νεότερο εαυτό της, τα χρόνια που μεσουρανούσε στην παγκόσμια σκηνή. Ωστόσο, στην προσπάθεια να «παγώσει» τον χρόνο και να εμποδίσει τη φύση να κάνει τη δουλειά της, έχει μεταμορφώσει τον εαυτό της (όχι απαραίτητα προς το καλύτερο), αφού έχει γίνει σοκαριστικά αγνώριστη.

Συγκεκριμένα, η πηγή είπε στην The Post ότι το πρησμένο πρόσωπο της τραγουδίστριας είναι αποτέλεσμα μιας εμμονής με τα μάγουλά της, προσθέτοντας: «Δεν συνειδητοποιεί ότι την κάνει να μοιάζει λίγο με καρικατούρα του εαυτού της».

«Θέλει να μοιάζει με τη Μαντόνα του 2000 και αναφέρεται στον εαυτό της σε τρίτο πρόσωπο», είπε μια πηγή από το περιβάλλον της θρυλικής τραγουδίστριας. «Γνωρίζει πολύ καλά ότι το πρόσωπό της είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στον πλανήτη, έτσι… δεν θέλει να είναι καρτούν εκδοχή του εαυτού της».

«Αλλά θέλει επίσης τα ψηλά ζυγωματικά για τα οποία ήταν διάσημη – και ο καλύτερος τρόπος για να τα πετύχει αυτά είναι με fillers».

Η πηγή είπε ότι τα μάγουλα της Madonna έχουν γίνει ο βασικός λόγος ανησυχίας για εκείνη. «[Άκουσε] ότι τα φουσκωμένα μάγουλα κρύβουν τις γραμμές γήρανσης και έχει αποκτήσει εμμονή με αυτήν την ιδέα», είπε η πηγή. «Έτσι τα μάγουλά της θα είναι πρησμένα ακόμα κι αν οι άνθρωποι νομίζουν ότι την κάνουν να φαίνεται παράξενη ή παχουλή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ