«Η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ Σερβίας και ΗΠΑ αναπτύσσεται στο υψηλότερο επίπεδο»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Βελιγράδι ανακοίνωσε σήμερα ότι η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των ΗΠΑ και της Σερβίας αναπτύσσεται στο υψηλότερο επίπεδο.

Αυτό έγραψε η πρεσβεία στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter με ανάρτηση στην οποία επισύναψε φωτογραφία από τη συνάντηση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Σερβίας, στρατηγού Μίλαν Μοϊσίλοβιτς, με τον Αρχηγό του Μικτού Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ., στρατηγό Μαρκ Μίλεϊ.

«Η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των ΗΠΑ και της Δημοκρατίας της Σερβίας αναπτύσσεται σε ανώτατα επίπεδα από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Σερβίας, Στρατηγό Μοϊσίλοβιτς, με τον Αρχηγό του Μικτού Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, Στρατηγό Μίλεϊ», δήλωσε η πρεσβεία.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ο Μοϊσίλοβιτς είχε ξεχωριστές συναντήσεις με τον Μίλεϊ και άλλους αξιωματούχους του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ στο Πεντάγωνο.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας της Σερβίας, στις συναντήσεις συζητήθηκε η τρέχουσα κατάσταση ασφάλειας στον κόσμο και οι προκλήσεις στην περιοχή, καθώς και η διμερής στρατιωτική συνεργασία μεταξύ Σερβίας και ΗΠΑ.

Blic (Tanjug)

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό ΠερισκόπιοΓιῶργος  Ἐχέδωρος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ