Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

Έφυγε απο τη ζωή στα 45 της χρόνια αγαπημενη γιατρός του Αγρινίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θρήνο έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου της ιατρού Ειρήνης Μερμίγκη , σε ηλικία 45 ετών.

Η εκλιπούσα το τελευταίο διάστημα έδινε άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, από την οποία τελικά νικήθηκε.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια που η οικογένεια της βιώνει μια τραγική απώλεια, αφού το 2016 είχε αποβιώσει η αδερφή της Αγγελική, 37 ετών , ανθυπαστυνόμος και μητέρα δυο παιδιών, «χτυπημένη» από την ίδια ασθένεια.

Διέμενε με την οικογένεια της στις Αφίδνες Αττικής και ήταν μητέρα δυο μικρών παιδιών, ηλικίας 6 και 4 ετών.

Το δικό του συγκινητικό αντίο έγραψε με ανάρτηση του στο facebook o ξάδερφός της πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, Στέλιος Μερμίγκης.

Καλοκαίρι του 1981. Στη φωτογραφία είμαστε όλα τα Μερμιγκακια εκτός από τον Στέλιο τον μεγάλο μαζί με τη θεία μου τη Γιάννα. Στη ζωή όμως σήμερα δυο από τα ξαδέρφια μου δεν υπάρχουν πια. Πριν από έξι χρόνια μας αποχαιρέτησε για πάντα η Αγγελική στα 37 της χρόνια και χθες η αδερφή της η Ειρήνη στα 45 της πάλι από καρκίνο. Η χαροκαμένη μάνα δεν έφθανε που έθαψε πολύ νωρίς τον σύντροφό της μένοντας μόνη να μεγαλώνει 4 παιδιά κάτι που έκανε με θαυμαστό τρόπο, δυστυχώς έμελλε να ζήσει και να πιει το πικρό ποτήρι του οριστικού αποχαιρετισμού θάβοντας δυο παιδιά της. Αδιανόητα πράγματα, αφύσικα.
Απ’ όλα τα ξαδέρφια πίστευα πάντοτε ακράδαντα ότι η Ρηνούλα μας η μικρή, η γιατρός μας, ξεχώριζε για τη δοτικότητα της και την έγνοια της απέναντι σε όλους. Το χνάρι που αφήνει πίσω της από το τεράστιο απόθεμα καλοσύνη της είναι πολύ βαθύ και ευδιάκριτο ακόμη και για όσους την συναναστράφηκαν έστω για λίγο. Τα αγγελούδια που αφήνεις πίσω σου μαζί με τον υπέροχο σύντροφό σου τον Γιώργο θα μας θυμίζουν συνεχώς την μοναδικότητα σου.
Σου είμαστε όλοι ευγνώμων Ρηνούλα μας.
Αντίο

Με πληροφορίες απο το agriniopress.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ