Ανησυχία για την πορεία του Survivor στο Μαξίμου: Αποσπά την προσοχη του κοσμου απο τις επιτυχίες της κυβέρνησης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κακός βραχνάς για την κυβερνηση Μητσοτακη το φετινό Survivor καθως θα κρατήσει όλο ως το καλοκαίρι ενώ η χώρα θα βρίσκεται στη δίνη διπλών εκλογών την ίδια περίοδο.

Μάλιστα οι ειδικοί αναλυτές του Μαξίμου εχουν κανει την δική τους έρευνα για το παιχνίδι και εχουν καταλήξει σε απογοητευτικά συμπεράσματα για την κυβερνηση.

Συγκεκριμένα απο τα λίγα που μπορέσαμε να μάθουμε, το παιχνίδι με τη σωρεία υψηλού επιπεδου παιχτών  που διαθέτει προβάλει πρότυπα στην ελληνική κοινωνία που με δυσκολία μπορει να συναγωνισθεί καποιος απο το πολιτικο προσωπικό της χώρας μας, ειδικά δε απο τους φανατικούς υποστηρικτές του Μητσοτακη.

Οι επιτυχημένες ατακες των παιχτών, τα άψογα Ελληνικά τους, η ευφράδεια λόγου και το πλούσιο λεξιλόγιο τους, φέρνει σε μειονεκτική θέση τους πολιτικούς που καλεί συνεχώς ο Σκαι καθως οι τηλεθεατές καταφεύγουν καθημερινά σε συγκρίσεις οπου νικητές βγαίνουν τα παλικάρια του Survivor.

Πως να συγκριθεί ο Αδωνις Γεωργιαδης με τον Κωνσταντίνο Βασαλο ή η Κεραμεως με την Βρισηίδα ή ο πρωθυπουργός με τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο;

Και το κυριότερο: Η καθημερινή ενασχόληση του τηλεοπτικού κοινού με το παιχνίδι μεσα απο την παρακολούθηση του στην τηλεοραση του Σκάι και σε καθημερινή βάση μεσα απο τα social media και τα sites αποσπά το μυαλο του κοινού απο το έργο της κυβέρνησης και τις μαχές που δίνει, αποβλακώνοντας το, με αποτελεσμα στις κάλπες ένα μεγαλο κομματι του κοσμου να ψάχνει να ψηφίσει τον Βασαλο και οχι τον Μητσοτακη.

Επιπλέον υπάρχει και ένα πρακτικό θεμα. Το καναλι δεν θα μπορει να φιλοξενήσει πολιτικές τηλεοπτικές το βράδυ την περίοδο των εκλογών καθως για να γίνει αυτο θα πρέπει να αλλάξει τις ώρες προβολής του παιχνιδιού, κάτι πολύ δύσκολο. Μια λύση βέβαια ειναι να ταξιδεύουν οι πολιτικοι στον Άγιο Δομινικο και να βγαινουν στο συμβουλιο του νησιου, αλλα δεν εχει αποφασιστεί ακόμη κάτι.

Kalinda

ΔΗΜΟΦΙΛΗ