Σάλος με την ηρωική εμφάνιση του Νίκου Ευαγγελάτου στη Νεα Φιλαδέλφεια, με το τσιμπουκι στο στομα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Respect στον ήρωα Νίκο Ευαγγελάτο. Γιατί μόνο ένας ήρωας θα μπορούσε την ίδια στιγμή να δουλεύει στο mega και παράλληλα να εμφανίζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια ντυμένος στα κίτρινα, με μια αναμμένη πίπα στο στομα, όπου χιλιάδες οπαδοί έβριζαν εν χορό τον …ιδιοκτήτη του καναλιού!

Γνωστός φίλαθλος της ιστορικής ομάδας ο Νίκος Ευαγγελατος βρέθηκε στο γήπεδο με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Θελει κότσια για να κανεις κάτι τέτοιο οταν εισαι το μεγαλύτερο ονομα στο καναλι του ιδιοκτητη του Ολυμπιακού.

63DEA05A 511A 45F0 A950 676125FD7928

Χθες 9 Φεβρουαρίου στις 20 30 η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό για το πρώτο από τα δυο παιχνίδια Κυπέλλου στο γήπεδο Αγιά Σοφιά OPAP Arena αγώνας ο οποίος έληξε με 3-0 υπέρ της Ένωσης, δίνοντάς της σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση.

Ακόμα μια φορά ο φανατικός φίλος της ΑΕΚ Νίκος Ευαγγελάτος ήταν σε μία από τις σουίτες του γηπέδου μαζί με τον μεγάλο του γιο Λάμπη Ευαγγελάτο τον οποίο έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο με την επίσης δημοσιογράφο Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αντιμετώπισε το κρύο φορώντας κασκόλ της ΑΕΚ αλλά και μια γκρι τραγιάσκα η οποία σε συνδυασμό με την πίπα που κάπνιζε παρέπεμπε σε look εμπνευσμένο από την δημοφιλή σειρά “Peaky Blinders”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ