Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Μόλις 19 χρόνων, νεαρή φοιτήτρια έφυγε απο τη ζωη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διεύθυνση του σχολείου, ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μαρίας Μητράκα που έφυγε τόσο νωρίς…Τα λόγια φτωχά τούτη την ώρα…
Για μας η Μαρία θα παραμείνει ένα φωτεινό, χαμογελαστό αστέρι που είχαμε τη χαρά να έχουμε μαθήτρια στις τάξεις μας…
Καλό παράδεισο…

Η πολυαγαπημένη μας φοιτήτρια Μητράκα Μαρία μας είχε ενημερώσει για το θέμα υγείας που αντιμετώπιζε. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Έφυγε από την ζωή ύστερα από γενναία μάχη. Ήταν ενθουσιασμένη με τη σχολή μας και όσο κι αν δυσκολευόταν προσπαθούσε να ανταπεξέλθει στα μαθήματα της ακόμη και κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών.

Είμαστε σίγουρες και σίγουροι ότι το κοριτσάκι μας αναπαύεται τώρα χαρούμενο στην αγκαλιά της Μεγαλόχαρης, απαλλαγμένο από τις αρρώστιες, τις αγωνίες και τα βάσανα αυτού του τόσο ρηχού, άδικου, ανόητου και μάταιου κόσμου.

Σήμερα δε θρηνούμε για αυτήν την όμορφη ψυχούλα που βρήκε ανάπαυση και ειρήνη, αλλά για το δικό μας κενό, τη δική μας αγωνία, το δικό μας αδιέξοδο, τη δική μας ορφάνια.

«Χαίρε σεμνή, η Θεόν σαρκί τεκούσα εις πάντων σωτηρίαν,
δι’ ης γένος των ανθρώπων εύρατο την σωτηρίαν·
διά σού εύροιμεν Παράδεισον, Θεοτόκε αγνή ευλογημένη».

Η οικογένεια του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μαρίας Μητράκα,που έφυγε στο άνθος της ηλικίας της, μόλις 19 χρόνων, από την επάρατο.
Η Μαρία είχε περάσει από τις Ακαδημίες στίβου του Συλλόγου μας, στο παρελθόν.
Καλό σου ταξίδι καρδούλα μας. Καλή Ανάπαυση!!!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ