Χαμός με το αποκριάτικο πάρτι με καλεσμένο τον Πασχαλη Αρβανιτίδη του Συλλόγου Κυρίων και Δεσποινίδων Ν Ορεστιάδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου ο συναρπαστικός αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας «ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ», ανοίγοντας όπως τόσα χρόνια το Τριώδιο, στο Κτήμα Δεξιώσεων PRINCIPAL.

Ευχαριστούμε εγκάρδια τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας «ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ» που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και ασταμάτητα είχαν τη πίστα γεμάτη!

Ευχαριστούμε ολόψυχα τον διαχρονικό κι ακούραστο καλεσμένο τραγουδιστή μας ΠΑΣΧΑΛΗ, ο οποίος μας χάρισε ένα άνευ προηγουμένου ξεφάντωμα με τις επί δεκαετίες επιτυχίες του. Αξίζει να αναφερθεί πως για πρώτη φορά στη καλλιτεχνική του καριέρα επισκέφτηκε τη Ν. Ορεστιάδα.
Τον Stelio Mac που τον συνόδευε.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον DJ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΕΛΙΟΠΟΥΛΟ, που μεγαλώνει επαγγελματικά μέσα από τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας. Για το λόγο αυτό τιμήθηκε ως αρωγό μέλος για τη προσφορά του, την άψογη συνεργασία με το εκάστοτε συμβούλιο, τη καλή του διάθεση και την υπομονή του.
Πολλές ευχαριστίες στα τοπικά Μ.Μ.Ε., ιδιαίτερα στη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας, στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και τον Νίκο Πατούνα, στον Γιάννη Τομαδάκη thrakinea, που δημοσίευσαν κι ανακοίνωσαν την πρόσκληση του χορού μας.
Απολαμβάνουμε τις φωτογραφίες του Χρήστου Ρορόπουλου, ο οποίος για άλλη μια φορά αφιλοκερδώς μας παρείχε τις υπηρεσίες του.
Ευχαριστούμε το Κτήμα Δεξιώσεων PRINCIPAL για τη φιλοξενία και τον επαγγελματισμό τους.
Θερμές ευχαριστίες στις επιχειρήσεις της περιοχής για τα πλούσια δώρα τους που απλόχερα και με χαμόγελο γέμισαν τη λαχειοφόρο αγορά μας. Το κατάστημα ISTIKBAL Ουντζούδης Χρήστος για τον καναπέ – δώρο της κλήρωσης.
Τα έσοδα του ταμείου του Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας «ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ» προέρχονται αποκλειστικά από την ετήσια συνδρομή των μελών του, από δωρεές κι από εκδηλώσεις. Στηρίζοντας τις δράσεις μας, μας γεμίζετε με δύναμη να συνεχίζουμε το φιλάνθρωπο έργο προς όφελος του φιλόπτωχου ταμείου. Μας είστε όλοι απαραίτητοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ