Υπό τα παλαμάκια του Τσαβούσογλου, ας δώσουμε και τα F-16 στην Τουρκία…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και έτσι με τα σημερινά αγκαλιάσματα των δυο ΥΠΕΞ, Ελλάδας και Τουρκίας και δίπλα στα χαλάσματα της καταστροφικής σεισμικής επιδρομής που σάρωσε την Τουρκία, Δένδιας και Τσαβούσογλου, σφράγισαν ομού το πιστοποιητικό με τις εγκάρδιες δηλώσεις, την νέα Ελληνο-τουρκική φιλία, που θα κλείσει τις αντιρρήσεις του Αμερικανικού Κονγκρέσου, για την απόκτηση των αναβαθμισμένων μαχητικών F 16 από την Τουρκία που διακαώς τα επιθυμεί. Γιατί; Προφανώς για να τα χρησιμοποιήσουν εκεί που χρησιμοποιούν και τα προηγούμενα. Εδώ και 60 χρόνια για την ακρίβεια. Κατά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Θεωρείται βέβαιον δε πως «καίγεται» για να ξεκλειδώσει την προηγμένη τεχνολογία ομού με τους φίλους τους, τους Κινέζους που ομοίως «καίγονται» να την αποκτήσουν για να γνωρίσουν το πως θα εξουδετερώσουν τα μαχητικά της Ταιβάν, στο άμεσο μέλλον, που δεν είναι και πολύ μακριά.

Εμείς θα μείνουμε με τα ..τούρκικα..παλαμάκια, και ευχής έργον θα είναι, να μή χρειαστούμε αργότερα να βρούμε ποίον το λάθος μας. Στις δηλώσεις των, οι υπό την κρίσι των λαών τους απερχομένων λόγω εκλογών δύο υπουργών, που δεν σταμάτηςαν στην έκφραση αλληλεγγύης, και μέχρι εκεί, δεν είχαν θέση αναφορές στην επίλυση των μεταξύ αυτών πολεμικών πλέον διαφορών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ