Έρχεται συντριπτικό χτύπημα με δίωξη κορυφαίου στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα πλέον δείχνουν ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο διάλυσης του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να καρπωθεί τα οφέλη το κόμμα Μητσοτάκη.

Η σημερινή αποκάλυψη της Εστίας θέλει της βελγικές αρχές να ζητούν την άρση «ασυλίας» κορυφαίου στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που όμως δεν είναι εκλεγμένος. Ενώ η διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου που έχει καταντήσει σήριαλ, φαίνεται ότι φυλάχτηκε ως επτασφράγιστο μυστικό για να χρησιμοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή.

Γράφει ενδεικτικά η εφημερίδα:

Κυβερνητικά στελέχη διαδίδουν ότι επίκειται νέο πλήγμα για κορυφαίο παράγοντα του ΠΑΣΟΚ, προερχόμενο από τις δικαστικές αρχές του Βελγίου. Λένε συγκεκριμένα ότι εντός του προσεχούς διαστήματος θα ζητηθεί η άρσις της ασυλίας του στελέχους αυτού, που κατέχει θέση σε κορυφαίο ευρωπαϊκό όργανο, με την κατηγορία των υπόπτων σχέσεων με ξένη δύναμη και μάλιστα όχι αραβική. Μιλούν για χώρα κειμένη ανατολικά με την οποία η Ευρώπη έχει έντονη αντιπαλότητα.
C039B13F 9F25 41B1 AB5D 1EABB9A782FE

Και πάνω σε όλα αυτά έρχεται και η διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, η οποία ανοίχθηκε προ ολίγων ημερών και πρόκειται σύντομα να δημοσιευθεί. Υπάρχουν όμως πληροφορίες, συμφώνως προς τις οποίες αυτά που αναφέρονται στην διαθήκη «καίνε» κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ μηδέ του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη εξαιρουμένου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ