Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Έσβησε μεσα στο ταξί ενώ πήγαινε στο νοσοκομειο ο αιματολόγος Προκόπης Παγκράτης, στα 47 του μόλις χρόνια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία μόλις 47 ετών ο Προκόπης Παγκράτης, ιατρός αιματολόγος στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Αττικής.

Σύμφωνα με το enimerosi.com ο θανατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ένιωσε αδιαθεσία και επιβιβάστηκε σε ταξί με προορισμό το Νοσοκομείο, αλλά πέθανε στη διαδρομή. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν από την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ήταν γιος του φαρμακοποιού Αντώνη Παγκράτη.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους, για τον αιφνίδιο χαμό του εκλεκτού συναδέλφου Προκόπη Παγκράτη, σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Ο Προκόπης Παγκράτης έφυγε πολύ νέος, πάνω στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής του για τον ίδιο, την οικογένεια του αλλά και για τους συνανθρώπους μας, τους οποίους υπηρέτησε με πάθος, με ήθος, με αγάπη και ανιδιοτέλεια.

Διετέλεσε μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας επί 6 χρόνια, κατά τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής του πορείας, ενώ τα τελευταία χρόνια ασκούσε την ειδικότητα του Αιματολόγου στην Αθήνα.

Η ανθρωπιά, η εντιμότητα, η ταπεινότητα και η ευγένειά του τον χαρακτήριζαν πάντα. Πρόσφερε τις υπηρεσίες του με σεβασμό προς τον άνθρωπο, δίνοντας πάντα το παρόν, όπου χρειάστηκε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην Οικογένεια του εκλιπόντος και εύχεται κουράγιο και δύναμη στους οικείους του. Θα τον θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη. Καλό του ταξίδι…

enimerosi.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ