Κάθε ανοχή στην Τουρκία συνιστά υπόθαλψη εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι γνωστή η λύσσα, πλέον των Τούρκων να αποκτήσουν τα αναβαθμισμένα μαχητικά τύπου F16. Έχουν κατέλθει όλα τα σκαλοπάτια της αξιοπιστίας, και τώρα κυριολεκτικά σέρνονται για να τα αποκτήσουν. Μετήλθαν από όλα τα στάδια της διαχρονικής, και επιτυχημένης, εξωτερικής τους προς ΗΠΑ κυρίως, πολιτικής. Και τί δεν χρησιμοποίησαν. Τα πάντα.

Τί παρακάλια, τί γλειψίματα ως «οι πραγματικοί σας σύμμαχοι» τί εκβιασμοί (θα πάρουμε από αλλού)τί ότι κι αν πείς. Όλα αυτά συν τις «κλάψες» περί ίσων με την Ελλάδα αποστάσεων, συν τα γενναία δωσίματα, ως μόνιμο και απαραίτητο, προς τα κολλητά μέλη του Κονγκρέσου (δες δηλώσεις Αμερικανού γερουσιαστή στην Άγκυρα) συστατικό συμπλήρωμα, τί άλλο απομένει να σκαρφιστούν για να καταλάβει ο κόσμος ότι η απόκτηση των συγκεκριμένων όπλων, και για την απόκτηση μόνο, δεν είναι ο κύριος στόχος των Τούρκων;

Ο κύριος στόχος των Τούρκων είναι η απόκτηση και αντιγραφή της προηγμένης τεχνολογίας αυτής, προς εύρεση του αντίδοτου. Ένας δεύτερος στόχος μπορεί να είναι ο «δανεισμός» αυτής στους Κινέζους κυρίως ή και στους Κορεάτες του Ούν πού αυτοί κι αν καίγονται να την αποκτήσουν, ούτως ώστε, γνωρίζοντας τον αντίπαλο, να ξεκινήσουν αυτά που ετοιμάζουν στην Κίτρινη Θάλασσα.

Είχε ποτέ του στο παρελθόν μπέσα ο Τούρκος; Και κυρίως σήμερα που από τη μιά ξεβρακώνεται με τις κλάψες του αδικημένου, και την άλλη «βρακώνεται» με τούς εκβιασμούς, με τις απειλές πολέμου κατακτητικού τέτοιου, αλλά και επεκτατικού προς πάσαν κατεύθυνση (δες Αρμενία) αλλά και προς την Δύση; Δηλαδή Ελλάδα και Λιβύη ή και όπου αλλού δει πως «πιάνεται πόμολο;».

Τί βλέπουμε σήμερα; Ένα, μόνο ένα, ακροδεξιό «μόρφωμα» Σουηδός αγανακτισμένος που βλέπει την άμυνα της χώρας του να εξαρτάται και να εκβιάζεται αγρίως από την Τουρκία, και μόνο την Τουρκία, έκαψε τό κοράνι,του Ερντογάν, και μόνο του Ερντογάν, έξω από την Τουρκική πρεσβεία (μόνο στην Τουρκική) στην Στοκχόλμη, δείχνοντας έτσι πως άλλο το κοράνι του Ισλάμ, και άλλο το κοράνι του Ερντογάν. Κάτι παρόμοιο συνέβη και στη Κοπεγχάγη. Τί βλέπουμε να απαντούν οι Τούρκοι του Ερντογάν; Μόνο αυτοί και όχι όλοι; Ακολουθούν τον Ταγίπ πού προσπαθεί να ξεσηκώσει όλο το Ισλάμ ως δήθεν αδικημένο και διωκόμενο στό πρόσωπό του, δηλαδή στις προσωπικές του μωρές φιλοδοξίες, πράγμα και κάτι που δέν συμβαίνει.

Τέλος θα πρέπει οι ΗΠΑ αρνητικά να αντιδράσουν στα με την Τουρκία ως φέρουσαι
ακεραίαν την ευθύνη για όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά και κυρίως για τα επακόλουθα αυτών. Η υπόλοιπη Δύση θα ακολουθήσει, δεν γίνεται αλλιώς, αφού θα εκτεθεί, διότι εκεί που τόφτασαν οι Τούρκοι, πάσα ένδειξη ανοχής απέναντι της Τουρκίας, όπως στο παρελθόν, μόνο για την Ειρήνη στην περιοχή δεν θα προκόψη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ