«Ο ψεύτης είδωλο είναι εδώ, το προσκυνά η πλεμπάγια»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η έντιμη πρώην εισαγγελέας κατά της διαφθοράς, δικάζεται στο ειδικό δικαστήριο. Γιατί δικάζεται; Γιατί λέει, δεν έκανε καλά τη δουλειά της. Γιατί πραγματικά δικάζεται; Γιατί τόλμησε να διερευνήσει πολιτικούς για το τεράστιο σκάνδαλο της Novartis.

Γιατί είναι τεράστιο το σκάνδαλο της Novartis; Δεν είναι μόνο το ότι κρίθηκε στην Αμερική και η εταιρεία πλήρωσε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για τις λαθροχειρίες της στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι το συγκεκριμένο σκάνδαλο κόστισε χιλιάδες ζωές Ελλήνων λόγω της αποσάθρωσης του εθνικού συστήματος υγείας. Είναι σκάνδαλο διότι ακόμα και η κυβέρνηση που με την κοινοβουλευτική της πλειοψηφία έστειλε την Τουλουπάκη κατηγορούμενη, παραδέχθηκε ότι είναι σκάνδαλο και ζητά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση από την εταιρεία.

Αντί λοιπόν η Τουλουπάκη να έχει παρασημοφορηθεί και να γυαλίζει τις χειροπέδες για τα καθάρματα που πλούτισαν εις βάρος του αίματος και του ιδρώτα των Ελλήνων, είναι κατηγορούμενη.

Γιατί είπαμε ότι είναι κατηγορούμενη; Γιατί έτσι αποφάσισε η κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία που με τις τελευταίες αποκαλύψεις, αποδεικνύεται ότι συμπεριελάμβανε Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία που με τις τελευταίες αποκαλύψεις, αποδεικνύεται ότι συμπεριελάμβανε οφσοράκηδες, σορτάκηδες, κοράκηδες, σαπρόφυτα που έφαγαν παράνομα δημόσιο χρήμα κλπ.

Με απλά λόγια, μία χούφτα «λαμογάκηδες» που βρίσκονταν και βρίσκονται ακόμα στην κυβερνητική πλειοψηφία, έστειλαν την έντιμη εισαγγελέα κατά της διαφθοράς, κατηγορούμενη.

Και οι «έντιμοι» της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, δεν αντέδρασαν, δεν μίλησαν, δεν αντιστάθηκαν.

«Ο ψεύτης είδωλο είναι εδώ, το προσκυνά η πλεμπάγια»

«Ραγιάδες έχεις, μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι… των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι».

Κωστής Παλαμάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ