Απόφαση σοκ των Βέλγων δικαστών για την Ευα Καϊλη πριν λίγο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούτε αυτή τη φορά κατάφεραν να αλλάξουν τη γνώμη των δικαστών οι συνήγοροι της Εύας Καϊλή, καθώς όλα δείχνουν πως η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ παραμένει υπό κράτηση για την εμπλοκή της στο πολύκροτο σκάνδαλο διαφθοράς Qatargate.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στη φυλακή για δύο ακόμη μήνες, κάτι που ισχύει και για τον Αντόνιο Παντσέρι, ενώ, όσον αφορά στον έτερο ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπέλα, αποφασίστηκε να παραμείνει στη φυλακή για έναν ακόμη μήνα. Τα παραπάνω αναμένεται να επιβεβαιώσει η επίσημη ανακοίνωση της εισαγγελίας Βρυξελλών.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, κατά τη σημερινή ακρόαση στο προδικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών η Εύα Καϊλή μίλησε για ένα μόλις λεπτό, στο τέλος της διαδικασίας, όπου φέρεται να υποστήριξε πως όλο αυτό της έχει στοιχίσει πολιτικά και επαγγελματικά, καθώς και έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση που την έχει διαλύσει σαν άνθρωπο.

«Είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών, δεν μπορεί να παραμένει υπό κράτηση»

Πρώτος τοποθετήθηκε για 10 λεπτά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ενώ τη σκυτάλη πήρε  ο Σβεν Μαρί, ο οποίος και μίλησε για πάνω από 40 λεπτά. Οι δυο τους επανέλαβαν ότι η κατάσταση για την πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου είναι δύσκολη, καθώς είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και δεν μπορεί να παραμένει υπό κράτηση. Είπαν, επίσης, «ότι πλησιάζουν τα γενέθλια της κόρης της και το μόνο που θέλει είναι να τα περάσει μαζί της. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το παιδί της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ