Εντονες αποδοκιμασίες κατα του Γεωργιαδη στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά, Κωνσταντίνου – Του φωναζαν: δεν θα βρείτε ούτε μια ψήφο μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν στη Μητρόπολη Αθηνών, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Λίγο πριν τις 11, τα μέλη της οικογενείας του καθώς και οι υπόλοιποι επίσημοι προσκεκλημένοι άρχισαν να φτάνουν στον μητροπολιτικό ναό.

Πρώτη έφτασε η αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Σοφία.

Λίγη ώρα αργότερα η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα-Μαρία, συνοδευόμενη από τον γιο της Παύλο, και τη νύφη της, Μαρί Σαντάλ.

Στην συνέχεια, έφτασαν ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, ο Μάκης Βορίδης, ο Νότης Μηταράκης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

Επεισοδιακή ήταν η αναχώρηση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη από την Μητρόπολη Αθηνών όπου τελέσθηκε το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

https://youtu.be/_ywWBiJ6SsE

Μερίδα πολιτών γιούχαρε έντονα τον Υπουργό τη στιγμή που πλησίαζε στο αυτοκίνητο του για να φύγει από την Μητρόπολη.

Εκτός από τις έντονες αποδοκιμασίες, κάποιοι πολίτες φώναξαν «δεν θα βρείτε ούτε μια ψήφο μας» αντιδρώντας στην πολιτική της κυβέρνησης.

Ο υπουργός, φυσικά, δεν απάντησε (τι να πει άλλωστε;), επιβιβάσθηκε στο αυτοκίνητο με την σύζυγό του και αναχώρησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ