Σάλος με το βαρύ και ασήκωτο χορό του Βασίλη Μπισμπικη με την Δέσποινα Βανδή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το… σίριαλ του Μπισμπίκη με τα μπουζούκια, τα δημόσια γλωσσόφιλα, τα αναμμένα τσιγάρα, τις σεμι-ντερβίσικες γυροβολιές κ.λπ. έχει καταντήσει εμετικό.

Ακόμα πιο απωθητική από την ευτέλεια της εικόνας είναι η εγκωμιαστική αναπαραγωγή αυτής της κατάστασης από τα ιδιωτικά ΜΜΕ και τις ξελιγωμένες ιστοσελίδες.

Ενα από τα πιο εύστοχα σχόλια γι’ αυτήν την αηδία έγραψε στο twitter ο χρήστης Τάσος_feel_tatos: «Ελλην καλλιτέχνης, κάτοχος μπάτσελορ, εκφράζει τον έρωτά του στην Ελληνίδα σοπράνο που κατέκτησε τη Σκάλα του Μιλάνου».

Αξιοσημείωτο είναι ότι, ενώ ο ευτραφής μεσήλιξ ηθοποιός παρουσιάζεται ωσάν υπόδειγμα «βαρύ κι ασήκωτου σερνικού», στον χορό εις τον οποίον επιδόθηκε κλοτσώντας τα φουκαριάρικα τα λέλουδα της πίστας (βλ. φωτό 1) έκανε μερικά απρόσμενα σπασίματα και λυγίσματα της μέσης, και μαϊστόρικες κινήσεις με τα χέρια, που παρέπεμπαν σε υβρίδιο χορού της κοιλιάς και τσιφτετελιού (φωτό 2).

bisbikis1bisbikis3

Και αφού τα έκαμε όλα αυτά, φίλησε και την κατενθουσιασμένη Βανδή την ώρα που εκείνη ερμήνευε άσμα με βαρύ νταλγκά (φωτό 3).

bisbikis2

Κι ένα ηχηρό «μπλιαχ» δονεί τους τσικνισμένους αιθέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ