Κολωνος – 12χρονη: Υποψήφιος με τον Πατούλη ο διαιτητής που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γραφει η Μαίρη Μπενέα απο το ieidiseis.gr

Υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη ήταν ο γνωστός πρώην διαιτητής, που φέρεται εμπλεκόμενος στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο 60χρονος πρώην διαιτητής, που έχει κληθεί ως κατηγορούμενος από την ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού, δεν θα απολογηθεί σήμερα.

Αναμένεται να εμφανιστεί στην ανακρίτρια, όπου θα λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και θα ζητήσει προθεσμία, για να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο πρώην διαιτητής, που είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, αρνείται την κατηγορία. Υποστηρίζει ότι, γνώριζε επί 20 χρόνια την οικογένεια, επειδή είναι ο τόπος εργασίας του εκεί κοντά και επειδή ήξερε ότι, δυσκολεύονται στα οικονομικά, έδινε λίγα χρήματα από 1,2 έως και 5 ευρώ στην 12χρονη ως χαρτζιλίκι για να πάρει παγωτό. Επιπλέον ισχυρίζεται ότι, έδωσε κάποια στιγμή 20 ευρώ στη μητέρα της 12χρονης.

Μαζί με τον πρώην διαιτητή, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη πέντε άνδρες, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του Κολωνού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ