Τσαπανίδου: Θα κρατήσει τη Νικολάου στα ψηφοδέλτια ο Μητσοτάκης;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκάθαρες απαντήσεις από τη ΝΔ, ζητάει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου για την υποψηφιότητα της Σοφίας Νικολάου που πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη για τις απευθείας αναθέσεις.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου άφησε στον «αέρα» το θέμα για την υποψηφιότητα της Νικολάου στις επικείμενες εκλογές μετά από τις αποκαλύψεις, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει την διαγραφή της.

«Θα κρατήσει ο κ. Μητσοτάκης την κ. Νικολάου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ενώ κατηγορείται από τις αρχές για κατάχρηση δημοσίου χρήματος;» ρωτά η Πόπη Τσαπανίδου και τονίζει: «Αν όχι οφείλει να την διαγράψει σήμερα κιόλας τόσο από τις λίστες των ψηφοδελτίων όσο και από αυτές του κόμματος της ΝΔ».

Αναλυτικά η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου

«Ο κ. Οικονόμου οφείλει να αφήσει τα μισόλογα για υποψήφιους που επικυρώνονται στα πρωτοδικεία και να απαντήσει ξεκάθαρα:

Θα κρατήσει ο κ. Μητσοτάκης την κ. Νικολάου στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ ενώ κατηγορείται από τις αρχές για κατάχρηση δημοσίου χρήματος;

Αν όχι οφείλει να την διαγράψει σήμερα κιόλας τόσο από τις λίστες των ψηφοδελτίων όσο και από αυτές του κόμματος της ΝΔ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ