Μάταια ο Κυριάκος έπαιρνε τηλέφωνο τη Ντόρα: Ο αριθμός που καλείται δεν χρησιμοποιείται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλαξε τηλέφωνο οταν έμαθα πως παρακολουθείται δηλωσε η Ντορα Μπακογιάννη. Όμως δεν σταμάτησε εκει και ειπε με καμάρι πως και  η ιδια γνωρίζει πολλα πλέον για το πως λειτουργούν τα λογισμικά παρακολούθησης. Γιατί μπορει ο πρωθυπουργός να είχε μαύρα μεσάνυχτα η ίδια όμως παίζει τέτοιες τεχνολογίες στα δάκτυλα….

Μιλώντας λοιπόν στο Κρήτη Tv, μεταξύ άλλων και για το ζήτημα των παρακολουθήσεων, η ίδια παραδέχτηκε ότι άλλαξε κινητό τηλέφωνο όταν έμαθε ότι είχε γίνει στόχος κοριών, ωστόσο όπως είπε, δεν έψαξε κάτι περαιτέρω… «Σπανίως βλέπεις έναν πολιτικό να αναγνωρίζει το λάθος. Βγήκε και το είπε ευθέως ότι ήταν λάθος», είπε για τον Μητσοτάκη και συνέχισε: «Δεν τα έστειλα τα κινητά μου στο εξωτερικό. Άλλαξα τηλέφωνο. Έχω αίσθηση πλέον τι γίνεται με αυτά τα λογισμικά. Είμαι σε μια Επιτροπή και πλέον ξέρω απ’ αυτά. Νομίζαμε ότι με ορισμένες κινήσεις μπορούσα να ήμουν προστατευμένη. Αυτά τα κακόβουλα λογισμικά είναι στα χέρια κάποιων ανθρώπων, δεν χρειάζεται να είναι ολιγάρχες, τα οποία χρησιμοποιούνται σε επιχειρηματίες, σε οτιδήποτε. Ψηφίσαμε την πλήρη απαγόρευση των λογισμικών. Δεν νομίζω ότι κάναμε μεγάλα πράγματα…».

Για την εξαγωγή των παράνομων λογισμικών, η ίδια δήλωσε: «Όσο ήταν νόμιμη η εταιρεία… Δεν ήξερε η Γενική Γραμματεία του υπουργείου Εξωτερικών ότι ήταν παράνομο. Κοιτάζει τα λογισμικά; Αξιοποιήθηκε από κάποιους ανθρώπους που ήθελαν κάτι να πουλήσουν. Είναι θέμα της Δικαιοσύνης. Ίσως θα έπρεπε να ήταν δουλειά της ΕΥΠ να βρει πληροφορίες για τα παράνομα λογισμικά», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ