Αυτή ειναι η 28χρονη βασιλισσα του καρναβαλιού που βρέθηκε μαχαιρωμένη σε γκρεμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θρήνος έχει σκεπάσει το Τυχερό του Έβρου μετά την σοκαριστική είδηση ότι η 28χρονη επικεφαλής του Καρναβαλιού βρέθηκε νεκρή μέσα σε χαράδρα και μαχαιρωμένη στο στήθος.

Η νεαρή γυναίκα είχε εξαφανιστεί από την Κυριακή. Οι φίλοι της την περίμεναν για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί ποδοσφαιρικό αγώνα, ωστόσο η ίδια δεν εμφανίστηκε ποτέ και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της.

δφγδφ

Σήμερα το μεσημέρι, κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε νεκρή την 28χρονη, η οποία είχε πέσει σε χαράδρα περίπου 30 μέτρων, μαζί με τη μοτοσυκλέτα της, στον δρόμο προς το βουνό τη Λευκίμης.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ο θείος της, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η 28χρονη έφερε τραύμα από μαχαίρι στο στήθος αλλά και ίχνη από μαχαιριές στα χέρια της.

Η 28χρονη φέρεται να κινούνταν προς το βουνό τη Λευκίμης, εκεί όπου όλοι ήξεραν ότι συνήθιζε να πηγαίνει για να ηρεμεί. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο σημείο έσπευσε και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης ο οποίος έκανε μια πρώτη εκτίμηση, ενώ θα πραγματοποιηθεί και νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης προκειμένου να πέσει «φως» στα αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και ψάχνουν υλικό από κάμερες στη διαδρομή που ακολούθησε η 28χρονη μέχρι το σημείο που βρέθηκε νεκρή.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η 28χρονη είχε δώσει ραντεβού με φίλους της στο γήπεδο για το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνα, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εκπομπή live news, υπάρχουν εκτιμήσεις για αυτοχειρία.

«Ήταν ένα πολύ κοινωνικό κορίτσι, η ψυχή του καρναβαλιού, ήταν πολύ καλά» σχολίασε  μια συνεργάτιδά της.

Στο Τυχερό του Έβρου όλοι κάνουν λόγο για μια δραστήρια νέα κοπέλα που συμμετείχε στα κοινά και στις εκδηλώσεις του χωριού, ενώ ήταν και επικεφαλής του καρναβαλιού που ετοιμαζόταν για την επόμενη εβδομάδα και τελικά θα αναβληθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ