Σάλος με την επίθεση της Ελένης Βιτάλη σε Μπισμπικη και Βανδή: Εκείνος σαν αγρίμι κι η αγαπημένη τούρλα ο απαυτος της στον κόσμο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τραβάτε με και ας κλαίω» έχει καταντήσει η υπόθεση με τους κεραυνοβολημένους Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη, μετά και από τα βίντεο που διέρρευσαν από το live της τραγουδίστριας στο κέντρο που εμφανίζεται. 

Στην αρχή κρύβονταν από τους παπαράτσι και τώρα καταλήξαμε να… κυνηγούν οι ίδιοι τη δημοσιότητα μέσα από ερωτικές περιπτύξεις πάνω στην πίστα και με τους θεατές από κάτω που πλήρωσαν για να ακούσουν την γνωστή τραγουδίστρια, να τους παρακολουθούν άναυδοι.

Για τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν -άλλοι με ειρωνία και άλλοι με αγανάκτιση- ότι κάπου υπάρχει και ένα όριο.

«Καταπέλτης» ήταν ωστόσο και η Ελένη Βιτάλη, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη (το επίθετο του συζύγου της) έγραψε χαρακτηριστικά σε σχόλιο της κάτω από σχετική ανάρτηση:

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!» έγραψε σε ανάρτησή της ενώ σε νέο σχόλιο ανέφερε: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη… τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

vitali 321

Δείτε επίσης:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ