Ο Καραμανλής “άδειασε” τον Μητσοτάκη : Δεν θα του δώσει πλέον άλλοθι – Οι υποκλοπές ξεχείλισαν το ποτήρι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

γράφει ο Αυγερινός Χατζηχρυσός
Ο Κώστας Καραμανλής, αποχωρεί -όχι από την πολιτική αλλά από την βουλευτική έδρα – αφενός αηδιασμένος απ΄όσα έγιναν (υποκλοπές, κυβερνητικές ρεμούλες, ”συνουσιάσεις” με νταβατζήδες, καθεστωτική Δικαιοσύνη, διαχείριση της πανδημίας με 35 χιλ νεκρούς), αφετέρου προβληματισμένος, για όσα πρόκειται να συμβούν.
Δεν θα δώσει πλέον άλλοθι και συγχωροχάρτι στον Μητσοτάκη μετά τις παρακολουθήσεις που ήταν κι ο ίδιος θύμα το 2008 και την διαπλοκή την οποία επίσης πληρώσε και έχει ευαισθησία όπως και στα όσα ακούγονται για συνεκμετάλλευση
Γιατί, κακά τα ψέματα.
Αν ανανεώσει ο Κυριάκος την λαϊκή εντολή, θα είναι σα να παίρνει συγχωροχάρτι, για όσα εγκλήματα έκανε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια και θα τον δούμε και δικαίως, να κάνει ακόμα χειρότερα.

Ο Κώστας Καραμανλής ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετέχει στις εκλογές του 2023 ως υποψήφιος με τη ΝΔ, ανακοινώνοντας την ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής του διαδρομής.

«Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή.Ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα. Πιστός στην ιστορία της, την ιδεολογία, τις αρχές και τις αξίες της. Με σεβασμό και αγάπη για τον κόσμο της και όλους τους Έλληνες πολίτες», αναφέρει μεταξύ άλλων στη δήλωσή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ