Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική το 18χρονο παλικαρακι που έπαθε ανακοπή ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην εντατική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 18χρονος που έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του.

Στο γήπεδο υπήρχε απινιδωτής τον οποίο χρησιμοποίησαν άμεσα οι εργαζόμενοι και ενώ κατάφεραν να τον επαναφέρουν, λίγα λεπτά μετά κατέρρευσε ξανά. Έφτασαν στο σημείο δύο ασθενοφόρα και μια κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες προσπαθούσαν επί μιάμιση ώρα να τον επαναφέρουν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThessToday.gr, οι θεράποντες γιατροί του νοσοκομείου είναι πάνω από τον 18χρονο από την πρώτη στιγμή που έφθασε στα επείγοντα.

Μετά από προσπάθεια και με ηλεκτρική ανάταξη κατάφεραν να ενεργοποιήσουν και πάλι τους παλμούς του. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως «πολύ κρίσιμη», ωστόσο η ανάταξή του θεωρείται ως πολύ σημαντική για την εξέλιξή της νοσηλείας του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο νεαρός αισθάνθηκε ζαλάδες την ώρα που έκανε ζέσταμα, ωστόσο στη συνέχεια ένοιωσε καλύτερα και επέλεξε να παίξει κανονικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ