Αποκάλυψη – ΒΟΜΒΑ: Μέλη της Greek Mafia έχουν σχέση με την πολιτική ηγεσία στη κυβέρνηση Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο τομεάρχης Προστασίας το Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Σπίρτζης στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη

“Τέσσερις εβδομάδες ρωτάμε αν μέλος της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σε σχέση με αυτά που αποκάλυψε ΤΟ ΒΗΜΑ, (που) δεν είναι κομματικό δογματικό έντυπο του κομμουνισμού φαντάζομαι, αποκάλυψε συγκεκριμένα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό δολοφονημένου ανθρώπου του υποκόσμου.

Στο ίδιο κινητό βρέθηκαν συνομιλίες, ότι τοποθετούν και αποδέχονται και ενημερώνουν την Νύχτα και τη Μαφία, ότι τοποθέτησαν αστυνομικούς σε κρίσιμες θέσεις. Στο Ανθρωποκτονιών, στην οικονομική αστυνομία και ζητάνε και ονόματα από την νύχτα για να τοποθετήσουν στην ΕΥΠ”

Αποκάλυψη – Βόμβα για τα Γλυκά Νερά

“Που η προισταμένη που ήταν στα εργαστήρια. Αποστρατεύτηκε η κα Μηνιάτη. Γιατί αποστρατεύτηκε η κα Μηνιάτη; Την παρακολουθούσατε την κα Μηνιάτη από την ΕΥΠ; Την κα Μηνιάτη, την στρατηγό, την αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικών καθηκόντων που ήταν στα εργαστήρια και έκανε αυτές τις επιτυχίες. Γιατί την αποστρατεύσατε;

Αποκάλυψη για την ελληνοποίηση του Τούρκου μαφιόζου:

“Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος εμπλέκεται στην νύχτα της Τουρκίας, είναι γνωστός, έχει σήματα από την Interpol, τον ψάχνει ο μισός πλανήτης, τον ελληνοποίησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Και τι αποκαλύπτεται τελευταία από το Documento; Οτι αυτός ο άνθρωπος ήταν στη φυλακή, με πλαστό διαβατήριο, με πλαστή ταυτότητα, ρώσικη. Τον ταυτοποίησε η Ιντερπολ με δακτυλικά αποτυπώματα, ήταν στο φάκελο της Greek Mafia για τις πλαστές ταυτότητες και τα πλαστά διαβατήρια που πιάστηκε στον Ασπρόπυργο. Και μετά από όλα αυτά τον ελληνοποίησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αυτό κύριε Μερτζάνη δεν είναι νόμος και Τάξη”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ