Ο Πολάκης κόλλησε τα έγγραφα στο πλέξιγκλας της Βουλής!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τη φράση προς τους βουλευτές της ΝΔ «ψηφίστε τώρα αλλά ερχόμαστε με φόρα» ο Παύλος Πολάκης έκλεισε την ομιλία του στη Βουλή για την μήνυση που του έκανε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαραβέγιας. Η παρέμβαση Πολάκη ήταν μία αποτίμηση των σκανδάλων της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Πάτση, Χειμάρα, Μαραβέγια, Καπάτου, Μαντά, Νικολάου, Πιτσίκα κ.α.

Ο τομεάρχης Διαφθοράς του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε με μαντινάδες: «τη δύναμη στον άνθρωπο την δίνουνε οι φίλοι όπως το λάδι που κρατά τη φλόγα στο καντήλι» και τόνισε ότι η ΝΔ «μέσα από τις διαρκείς μηνύσεις επιχειρεί να με απονομιμοποιήσει ηθικά και πολιτικά», όμως «δεν υπάρχει καμία τελεσίδικη απόφαση που να με καταδικάζει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Μαραβέγιας κατηγορεί τον Π. Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμηση για όσα είπε σχετικά με την κρατική χρηματοδότηση από τον αναπτυξιακό νόμο της επένδυσης που σχεδίαζε η σύζυγός του. Μάλιστα απείλησε και με αγωγή λέγοντας χαρακτηριστικά «έρχεται αγωγή με φόρα».

«Ο Κ. Μαραβέγιας έβαλε την σύζυγό του να υποβάλλει αντ’ αυτού 2 φακέλους ενίσχυσης από τον αναπτυξιακό νόμο ύψους 2 εκατ. ευρώ για κέντρο αποκατάστασης και στέγη διαβίωσης ΑμεΑ» είπε ο Π. Πολάκης και έδειξε τα σχετικά έγγραφα κολλώντας τα πάνω στο πλαστικό τζάμι που περιβάλλει το βήμα της Ολομέλειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ