Καστοριά: Άγριο ξύλο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε έξωση νοικοκύρη – Τι είπε η βουλευτής Ολυμπία Τελιγιορίδου

«Ο ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πρόβλημα στα πλευρά του από το ξύλο» τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου που μίλησε στην εκπομπή και τόνισε πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες και κυρίως οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες στην περιοχή είναι τεράστιο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκληρές εικόνες από την έξωση ενός ιδιοκτήτη μικρομεσαίας επιχείρησης στην Καστοριά κατέγραψαν πολίτες με τα κινητά τους τηλέφωνα – Στο νοσοκομείο με πρόβλημα στα πλευρά μεταφέρθηκε ο επιχειρηματίας σύμφωνα με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Τη βίαιη έξωση ενός ιδιοκτήτη επιχείρησης (μικρή ξενοδοχειακή μονάδα) στην Καστοριά από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέγραψαν το βράδυ της Πέμπτης, πολίτες. Όπως φαίνεται σε ένα από τα βίντεο το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη οι αστυνομικοί αρχικά βγάζουν τον επιχειρηματία μέσα από το ξενοδοχείο, έξω από το οποίο βρίσκεται συγκεντρωμένος κόσμος ο οποίος και ζητά από τους αστυνομικούς να τον αφήσουν.

Ο επιχειρηματίας φαίνεται να αρνείται να μπει στο περιπολικό και να προσπαθεί να φύγει, ωστόσο, οι αστυνομικοί που τον κρατάνε, καταφέρνουν να τον ρίξουν στο έδαφος και να τον ακινητοποιήσουν με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε έντονες αποδοκιμασίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το απόγευμα δικαστικός επιμελητής ξεκίνησε τη διαδικασίας έξωσης των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου, οι οποίοι, ωστόσο, αντέδρασαν λέγοντας πως η όλη διαδικασία είναι παράνομη αφού η υπόθεσή τους εκκρεμεί ακόμα.

Στη συνέχεια επικρατεί ένταση με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν κάπως την κατάσταση. Στο τέλος οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, τον έβαλαν σε ένα συμβατικό όχημα της ασφάλειας και αποχώρησαν από το σημείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ