Κολωνος: Μετά από πέντε μήνες ο πατέρας της 12χρονης λύνει τη σιωπή του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τόσους μήνες μετά την δημοσιοποίηση της φρίκης, στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, και ο πατέρας του παιδιού δεν είχε μιλήσει. Έβλεπε το δράμα που ζούσε η κόρη του, την γυναίκα του προφυλακισμένη, αλλά και τους γείτονές του να προφυλακίζονται για την υπόθεση βιασμών της κόρης του.

Για πρώτη φορά «έλυσε» τη σιωπή του και μίλησε στο STAR, αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες που του αναλογούν ως γονιός: «Είμαστε ακόμη σε σοκ, προσπαθούμε να συνέλθουμε. Κανείς από τους προφυλακισμένους δεν ήταν οικογενειακός μας φίλος, γείτονες ήταν. Τον δερματολόγο δεν τον ήξερα, ούτε τον πρώην διαιτητή. Τον Μίχο τον ξέραμε 20 χρόνια. Ψωνίζαμε από αυτόν, τον πληρώναμε. Πήγε η σύζυγος μου αρχικά για δουλειά και μετά στείλαμε και την κόρη μου. Του είχαμε εμπιστοσύνη. Σαράντα μέρες έκαναν να πιάσουν τον Μίχο, πιστεύω ότι είχε στοιχεία, κινητά και τα εξαφάνισε. Μας ξέφυγε η κατάσταση τι να πω, έπρεπε να προσέχω περισσότερο την κόρη μου».

Ο πατέρας της 12χρονης την Παρασκευή βρέθηκε στα δικαστήρια με τον δικηγόρο του, αφού εκδικαζόταν η υπόθεση για τα ναρκωτικά που είχαν βρεθεί στο σπίτι του, για την οποία και τελικά απαλλάχτηκε.

Τώρα θέλει να τιμωρηθούν όλοι όσοι ασέλγησαν στο παιδί του, με τον ίδιο να ψάχνει για δουλειά: «Η κόρη μου στεναχωριέται κλαίει, ζητάει τη μαμά της. Μου είπε να της υποσχεθώ πως θα προσέχω την αγαπημένη της γατούλα που είχαμε στο σπίτι και τα αδέλφια της».

Όπως τόνισε και ο δικηγόρος του Γιώργος Κριεμάδης: «Τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα παιδιά στηρίζουν απολυτά τη μητέρα πιστεύουν ότι είναι αθώα. Πράγματι ακούστηκε ότι κάποια από τα παιδιά ήταν με έναν Πακιστανό, όλα τα παιδιά είναι του ζευγαριού, αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ