Πλειστηριασμοί: Εισήγηση – βόμβα Αμερικανού συμβούλου στον Κυριάκο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος είχε δεσμευτεί στα ότι θα απελευθερώσει πλήρως τους πλειστηριασμούς, προκειμένου οι έντιμοι αυτοί επενδυτές να μπορέσουν να αξιοποιήσουν την επένδυση τους και να πολλαπλασιάσουν τα κεφάλαιά τους, απαλλαγμένοι μάλιστα από τον βραχνά της φορολόγησης σε ελληνικό έδαφος. Ήταν μία από τις υποσχέσεις του πρωθυπουργού που έγιναν πραγματικότητα.

Οι λαϊκιστές όμως που δυστυχώς αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, δεν μπορούν να αντιληφθούν το όραμα του Κυριάκου και ασκούν αφόρητες πιέσεις στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να μην υπάρξει ούτε ένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, μέχρι τις εκλογές. Εικόνες σαν αυτές της Καστοριάς, αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλες αντιδράσεις και να επιφέρουν πολιτικό κόστος στην Ν.Δ.

Την λύση φαίνεται να την έδωσε αμερικανός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο έμπειρος αρωγός, συνέστησε στον πρωθυπουργό να κάνει ό,τι ακριβώς έκανε ο Ομπάμα στα απόνερα της κρίσης της Lehman Brothers. Όταν εκατομμύρια αμερικανοί έχασαν τα σπίτια τους, αφού δεν μπορούσαν να καταβάλουν την δόση του στεγαστικού τους δανείου.

Η πρόταση ήταν ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη:

«Στείλε τους να μείνουν σε τροχόσπιτα, όπως έκανε ο Ομπάμα. Απλά φρόντισε να υπάρχει τηλεόραση σε κάθε τροχόσπιτο, που θα παίζει Ευαγγελάτο. Με αυτόν τον τρόπο, θα σε ξαναψηφίσουν, ακόμα και άστεγοι».

Πηγη: Μαξιμος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ