Καλαμαριά: Οι γείτονες εξεγέρθηκαν και απέτρεψαν έξωση συνταξιούχου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπίτι στην Καλαμαρια βγήκε σε πλειστηριασμό από fund κ ο αγοραστής ήθελε να πετάξει έξω μια συνταξιούχο κ έναν αυτοαπασχολούμενο.Ο δικαστικός επιμελητής μαζί με κλειδαρά κ αστυνομικό πήγαν στο σπίτι κ προσπαθούσαν να μπουν μέσα χωρίς καμία ειδοποίηση κ ενώ εκκρεμούν δικαστήρια.

Έπειτα από παρέμβαση φορέων, σωματείων της περιοχής, αλλά και απλών κατοίκων απετράπη η έξωση μιας οικογένειας από το σπίτι της στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό από fund και ο αγοραστής ήθελε να πετάξει έξω τους ιδιοκτήτες, μια συνταξιούχο και έναν αυτοαπασχολούμενο.

Ο δικαστικός κλητήρας, πήγε στο σπίτι, με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Με τη συνδρομή κλειδαρά και την προστασία της Αστυνομίας, προσπάθησε να αλλάξει την κλειδαριά της πόρτας του διαμερίσματος, για να εμποδίσει την πρόσβαση στο ζευγάρι.

«Ο δικαστικός επιμελητής μαζί με κλειδαρά και αστυνομικό ήρθαν στο σπίτι και προσπαθούσαν να μπουν μέσα χωρίς καμία ειδοποίηση και ενώ εκκρεμούν δικαστήρια» αναφέρει ο άνθρωπος που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του.

«Το δάνειο ήταν γύρω στις 60.000. Πλήρωνα μέχρι τη στιγμή που έπεσαν οι μισθοί, σταματήσαν οι μισθοί της συζύγου μου και σταμάτησαν και οι δουλειές από το μαγαζί. Το δάνειο εκτοξεύθηκε στις 180.000 ευρώ. Απίστευτα πράγματα. Δεν μας ενημέρωσε η Τράπεζα ότι το έδωσε σε fund. Ψάχναμε ποια είναι η εταιρεία και βρίσκαμε άδεια γραφεία. Ψάχναμε να τη βρούμε για να κάνουμε διακανονισμό» πρόσθεσε.

Όσον αφορά τη στήριξη από τον κόσμο, είπε:

«Αισθάνθηκα μια ασφάλεια, ότι δεν είμαι μόνος».

ΠΗΓΗ: 902.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ