Κολομβία! Πυροβόλησαν πεντάχρονο κοριτσάκι σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Αλέξανδρος Καλαφάτης

Συναγερμός σήμανε το μεσήμερι του Σαββάτου στην ΕΛ.ΑΣ μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς στο Ζεφύρι, με μία αδέσποτη σφαίρα να βρίσκει ένα μικρό κοριτσάκι στο μηρό.

Το κοριτσάκι που έπαιζε την ώρα των πυροβολισμών σε παρακείμενο οικόπεδο τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται έχοντας αποφύγει τον κίνδυνο.

Η ΕΛ.ΑΣ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος ήταν γνωστός από την πρώτη στιγμή, καθώς είχε διαφορές με την οικογένεια της 5χρονης.

Ο 28χρονος παραμένει άφαντος, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει φύγει μαζί με την οικογένειά του.

Πώς έγινε το περιστατικό με την 5χρονη

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες ο 28χρονος πήρε το όπλο του πατέρα του και άνοιξε πυρ κατά του σπιτιού της 5χρονης, όπου διαμένει με την οικογένειά της.

Αυτός ήταν και ο λόγος που προσήχθη ο πατέρας του από τις Αρχές, όμως, όπως αποδείχθηκε δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό και αφέθηκε ελεύθερος.

Οι δύο οικογένειες είχαν διαφορές και τα σπίτια τους βρίσκονται το ένα απέναντι από το άλλο.

Μία από τις σφαίρες βρήκε την άτυχη 5χρονη που έπαιζε εκείνη τη στιγμή σε διπλανό οικόπεδο στον μηρό, τραυματίζοντάς την ελαφρά.

Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο βρέθηκαν από τους αστυνομικούς τέσσερις κάλυκες. Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό με πυροβολισμούς σε σπίτια στη δυτική Αττική κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ