Συγκλονιστική αναφορά του Νιούσγουικ για την κατάσταση στο Μπαχμούτ: Πεθαίνουν μέσα σε λίγες ώρες!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας Αμερικανός που πολεμά στην πρώτη γραμμή στην Ουκρανία προειδοποιεί ότι το πεδίο μάχης στο Bakhmut είναι φρικτό. Την δήλωση του δημοσιεύεις ένα ρεπορτάζ – σοκ το Νιούσγουικ.

Η Ρωσία πλησιάζει την επέτειο ενός έτους από την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» που ξεκίνησε κατά της Ουκρανίας τον Φεβρουάριο του 2022, αναφέρει το ρεπορτάζ. Καθώς ο χειμώνας ξεθωριάζει και η άνοιξη πλησιάζει, στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες αναμένουν μια νέα, μαζική επίθεση από τις ρωσικές δυνάμεις. Οι πρώτες γραμμές μετατοπίστηκαν στο Μπαχμούτ —μια πόλη στην ανατολική Ουκρανία— τον Ιούλιο του 2022 και σύμφωνα με τον πρώην πεζοναύτη των ΗΠΑ Troy Offenbecker, το σκηνικό είναι φρικτό.

0AB1C020 82A6 4378 9D52 F0BA0B72FF78
Μπαχμούτ: Ουκρανοί στρατιώτες μεταφέρουν πτώματα σε σακούλες

Ο Offenbecker, ο οποίος πολεμά στη Διεθνή Λεγεώνα της Ουκρανίας που αποτελείται από ξένους στρατιώτες, είπε στο ABC News ότι όταν ένας Ουκρανός στρατιώτης πολεμά στην πρώτη γραμμή στο Bakhmut, το προσδόκιμο ζωής του είναι μόνο περίπου τέσσερις ώρες.

«Ήταν πολύ άσχημα στο έδαφος», είπε. “Πολλά θύματα. Το προσδόκιμο ζωής είναι περίπου τέσσερις ώρες στην πρώτη γραμμή.”, ήταν τα λόγια του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ