Σάλος στο Cash or Trash με την Youtuber Zoe Pre και την Δέσποινα Μοιραρακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλο ένα εξαιρετικό επεισόδιο του παιχνιδιού Cash or Trash απόλαυσαν οι τηλεθεατές τιυ Star το απόγευμα του Σαββάτου. Μάλιστα ανάμεσα στους παίχτες του παιχιδιου βρέθηκε και η γνωστή Youtuber Zoe Pre η οποια άδραξε την ευκαιρία να καλέσει την Δέσποινα Μοιραράκη να βρεθεί προσεχώς στην εκπομπή που παρουσιάζει στο διαδίκτυο.

F9B368C4 E7DE 4679 ABE7 FE21D861B825

Οπως ειπε η Zoe Pre: «η ζωή μου είναι πολυτάραχη! Τα πρωινά μου ξεκινάνε με ραδιοφωνική εκπομπή στον Pride 98,6 μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου και τον Παύλο Χάπιλλο και τελειώνω πολύ αργά το βράδυ. Για την προσωπική μου ζωή δεν έχω ποτέ χρόνο και δεν ξέρω τον λόγο. Τα λέω με την ψυχολόγο μου. Με ενδιαφέρει πολύ η προσωπική μου ζωή αλλά… θέλω να έχω λόγους για να γκρινιάζω».

Δ.Μ.: Σε ποιον να γκρινιάζεις;

Z.P.: Στο έτερον μου ήμισυ!

Δ.Μ.: Αφού δεν το έχεις.

Z.P.: Το έχω!

Δ.Μ.: Το έχεις; Και πότε το βλέπεις; Τη νύχτα μόνο;

Z.P.: Ναι.

Δ.Μ.: Άρα εκείνος θα πρέπει να γκρινιάζει σε εσένα και όχι εσύ σε εκείνον

Z.P.: Εκείνη!

Με αυτή την απάντηση, η Δέσποινα Μοιραράκη δεν έκρυψε την έκπληξη της προχωρώντας σε ένα χαρακτηριστικό επεισόδιο. «Ναι, και τώρα αλλάζω επεισόδιο» τόνισε, με χαμόγελο, η 28χρονη Youtuber.

«Μπράβο της που σε δέχεται! Για να μην πω ότι είναι και ηρωίδα» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του Cash or Trash στο STAR.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ