Έφυγε ξαφνικά απο τη ζωη ο συνθέτης Τάσος Βουγιατζης, γνωστός και ως Τάσος με τις μασέλες του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΑΣΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΖΗΣ (1963-2023)

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής και συνθέτης Τάσος Βουγιατζής, γνωστός ως και “ο Τάσος με τις Μασέλες του” από το συγκρότημα που είχε δημιουργήσει τη δεκαετία του ’80. Είχε γεννηθεί το 1963 στο Πειραιά.

Οι «Μασέλες» ήταν το πρώτο του συγκρότημα. Υπήρξε συνθέτης και στιχουργός σε τραγούδια που έχουν τραγουδήσει η Ελένη Δήμου, ο Νότης Σφακιανάκης, η Αλέκα Κανελλίδου, ο Λάκης Παπαδόπουλος, η Ελένη Πέτα και άλλοι.Ο Τάσος Βουγιατζής ήταν εκείνος που μεταξύ άλλων σύστησε δισκογραφικά τον Νότη Σφακιανάκη στο κοινό. Αξίζει να αναφέρουμε ορισμένες από τις σπουδαίες επιτυχίες που έχει υπογράψει ως στιχουργός: «Απλά τα πράγματα-Καίτη Γαρμπή», «Είσαι το λάθος μου- Γλυκερία», «Έχω μια αγάπη για σένα- Χαρούλα Αλεξίου», «Ζώνες ασφαλείας -Νότης Σφακιανάκης», «Λάθος άνθρωπο πληγώνεις-Κώστας Μακεδόνας», Όλη μου η ζωή ευθύνη- Βίκυ Μοσχολιού», «Ποτέ δεν είναι αργά-Εκείνος και Εκείνος», «Προτεραιότητα-Έλενα Παπαρίζου», «Τι ζητάς – Λίτσα Διαμάντη», «Το τσιγαράκι – Ελένη Δήμου» και δεκάδες ακόμη επιτυχίες..

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των φίλων και συναδέλφων του. Ανάμεσά τους και η Ελένη Δήμου με την οποία ειχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο με αυτό το τραγούδι που έγραψε ο “Τάσος με τις μασέλες του”. Ήθελε να το πω εγώ μα εξέφραζε τον ίδιο απόλυτα. Καλό ταξίδι φίλε μου. Λυπάμαι. έγραψε η τραγουδίστρια και δημοσίευσε το τραγούδι «Πρώτη τ’ Απρίλη» τους στίχους και τη μουσική είχε υπογράψει ο ίδιος.Τα τελευταία χρόνια, βρέθηκε μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο Δρομοκαΐτειο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ