Με τις ίδιες τιμές πετρελαίου πληρώναμε την βενζίνη στη μισή τιμή! Η ληστεία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως είναι αυτό δυνατόν; Με τις ίδιες διεθνείς τιμές του πετρελαίου πριν..τότε, όπως και σήμερα, η βενζίνη να πωλείται από τα πρατήρια διανομής, στην διπλή περίπου τιμή, σήμερα, από το τότε.

Πως είναι αυτό δυνατόν απορεί αρθρογράφος έγκυρης καθημερινής. Επίσης απορία μεγάλη προκαλεί το σήμερα που όλοι, μεγαλουπουργοί, συν τα μεγάλα ΜΜΕ, είτε μαζί, μα είτε και κατά μόνας, να τρομοκρατούν τον τηλεθεατή που ανακάλυψαν αύξηση των τιμών 10-20% στα Σαρακοστιανά, ή και στη λαγάνα της καθαρής Δευτέρας, όπως και κάθε χρόνο λόγω επικαιρότητας.

Λες και η διπλασιασμένη τιμή της βενζίνης που πλήρωσαν όσοι πλήρωσαν κατά 100% τού επίκαιρους προορισμούς είναι εκτός επικαιρότητας.

Όμως το γιατί με την τόσο ακριβή τιμή της βενζίνης δεν εξηγείται λογικά.

Ίσως οι φροντίζοντες, και υπό τον φόβο έλλειψης,τις εισαγωγές να υπερ πλήρωσαν δεξαμενές τους με τις τέως αστρονομικές τιμές διεθνώς και έτσι … σήμερα με επάρκεια,όλα «τα πάντα όλα» να βαίνουν καλώς, αφού όλοι κάνουν τη «μπάζα» τους, του ΦΠΑ περιλαμβανομένου.

Όμως ο καταναλωτής περιμένει όλα να επανέλθουν στις σωστές τους τιμές. Της κιλοβατώρας, για να μήν ξεχνιόμαστε, περιλαμβανομένης, και με κάθε μορφής ρήτρα εκτός. ΕΥΓΕ λοιπόν, και του χρόνου (από μακριά) στο κυβερνείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ