Η Ρωσία καταγγέλλει τους Ουκρανούς ότι διαπράττουν εγκλήματα πολέμου και τα διαφημίζουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο με βομβαρδισμούς στην περιοχή του Ντόνετσκ τα οποία έχουν δοθεί στην δημοσιότητα από τους ίδιους τους Ουκρανούς, προκαλούν οργή στην Ρωσία, η οποία καταγγέλλει εγκλήματα πολέμου τα οποία μάλιστα διαφημίζονται δεόντως από το Κίεβο.

Στα βίντεο φαίνονται μη επανδρωμένα αεροσκάφη να ρίχνουν βόμβες σε ανθρώπους που σύμφωνα με τους Ρώσους είναι πολίτες ή διασώστες.

Το πιο σκληρό χτύπημα φαίνεται να είναι αυτό όπου οι ουκρανοί χτύπησαν ασθενοφόρο και πυροσβέστες οι οποίοι είχαν σπεύσει για να βοηθήσουν θύματα από βομβαρδισμό που είχε γίνει πριν από λίγη ώρα. Από την συγκεκριμένη επίθεση σύμφωνα με τις βασικές πηγές, έχασαν τη ζωή τους τέσσερις υγειονομικοί και τραυματίστηκαν 10 πυροσβέστες.

Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο

Τα νεότερα βίντεο που κυκλοφόρησαν, δείχνουν πάλι χτυπήματα μικρότερης ισχύος πάλι με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, όπου οι στόχοι δεν φαίνεται να είναι στρατιωτικοί, ενώ τα χτυπήματα πραγματοποιούνται σίγουρα σε αστικό περιβάλλον.

Το ερώτημα είναι εάν όντως τα συγκεκριμένα βίντεο δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Κίεβο, εάν πρόκειται για κάποια προβοκάτσια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ