Έλον Μασκ: Έρχεται μεγάλη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλη μία παρέμβαση για τον πόλεμο της Ουκρανίας έκανε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο νέος του ιδιοκτήτης, Έλον Μασκ.

Η παρέμβαση του δισεκατομμυριούχος, ισχυρού άνδρα της Tesla, ήρθε ως απάντηση στην ανάρτηση του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Ρωσία, Michael McFaul, ο οποίος απαίτησε από τις ΗΠΑ να παραδώσουν επιθετικά όπλα μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία, προκειμένου το Κίεβο να χτυπήσει την Κριμαία. Έγραψε συγκεκριμένα:

«Εάν ο Πούτιν φοβηθεί ότι χάνει την Κριμαία, θα διαπραγματευτεί. Ως εκ τούτου, εμείς στη Δύση πρέπει να δώσουμε στο Κίεβο τα όπλα που χρειάζονται για να απειλήσουν την Κριμαία, συμπεριλαμβανομένων πρώτα και κύρια των ATACM. Όσο πιο γρήγορα το κάνουμε, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσει αυτός ο απαίσιος πόλεμος».

Ο Έλον Μασκ εξέφρασε την διαφωνία του, κάνοντας μάλιστα μία σαφέστατη πρόβλεψη. Με την ανάρτηση του ισχυρίζεται ότι η Ουκρανία δεν χρειάζεται επιθετικά όπλα, αλλά θα πρέπει να ετοιμάσει την άμυνα της, διότι στο άμεσο χρονικό διάστημα προβλέπεται μεγάλη ρωσική επίθεση. Έγραψε συγκεκριμένα:

«Η Ουκρανία πρέπει να βρίσκεται σε κατάσταση μέγιστης άμυνας. Έρχεται μεγάλη ρωσική επίθεση.

Ξέρετε πόσα θύματα έχει η κάθε πλευρά»;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ