Καταγγελία – φωτιά στο ευρωκοινοβούλιο για εκβιασμούς και νόθευση στο πολιτικό σκηνικό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο έντιμος Χρήστος Ράμμος παρέθεσε το σκάνδαλο των υποκλοπών στις πραγματικές του διαστάσεις.

Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος μιλώντας ενώπιον της επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.

Ο κορυφαίος δικαστικός λειτουργός δεν πτοήθηκε από τις απειλές και τους πρωτοφανείς εκβιασμούς στο πρόσωπο του, καθότι πριν από την κατάθεση του εμφανίστηκαν δημοσιεύματαπου τον απειλούσαν ακόμα και με …φυλάκιση!

Η παρέμβαση του στην επιτροπή και η αναφορά του για τον κίνδυνο που συνιστούν οι υποκλοπές για την ίδια τη δημοκρατία και την λειτουργία του πολιτεύματος, ήταν ειλικρινής και ξεκάθαρη. Είπε συγκεκριμένα μεταξύ άλλων:

«Το κατασκοπευτικό αυτό λογισμικό είναι τεράστιος κίνδυνος και για το απόρρητο των επικοινωνιών και για τη Δημοκρατία, δεν νομίζω ότι μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Είναι σαφές ότι είτε στα χέρια κρατικής υπηρεσίας είτε στα χέρια ιδιώτη μπορεί να δημιουργήσει μια κοινωνία στην οποία θα λειτουργεί η τακτική του εκβιασμού. Θα μαζεύονται αθέμιτα πληροφορίες για πρόσωπα, ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις να τεθεί θέμα νόθευσης του πολιτικού παιχνιδιού. Είναι απολύτως σαφές ότι είναι πρόβλημα».

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την ορθότητα των λεγομένων του κ. Χρήστου Ράμμου. Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι η δημοκρατία νοσεί βαρύτατα με ευθύνη του Μητσοτάκη. Αντίθετα, άπαντες θα αμφισβητήσουν την ειλικρίνεια των προθέσεων σε ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίας, όταν το ενδεχόμενο εκβιασμού λόγω των υποκλοπών, επικρέμεται ως δαμόκλειος σπάθη εις βάρος πολιτικών και δει πολιτικών αρχηγών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ