Σάλος στο Instagram με τα σχόλια για τον Πολακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατακλυσμός σε όλα τα social media, απο το twitter έως ακόμη και το Instagram απο σχόλια για τον Παυλο Πολακη, καυστικά και αιχμηρά, με πολλα αρνητικά εναντίον του, αλλα στην πλειοψηφία τους τους θετικά για το πρόσωπο του, καθως ο πρώην υπουργος ειναι υπερβολικά αγαπητός στους διαδικτυακούς μηχανισμους του Συριζα και οχι μόνο.

Παραμένει βουλευτής μετά την αρχειοθέτησή του στο σκάνδαλο της Νοβαρτις.Όχι αθώωση!Αρχειοθέτηση!Παραμένει βουλευτής μετά τη δήλωση ότι θέλει να δείρει Τσιπρα.Δήλωση που τη συμπεριέλαβε και στο βιβλίο που έγραψε.
Ελάτε να μιλήσουμε για #Πολακης που είπε βαθύ κράτος το βαθύ κράτος.

Φτηνά τη γλίτωσε ο πολακης μονο με μια παρέμβαση εισαγγελέα.
Ο Καραϊβάζ που έλεγε τα ίδια, το πλήρωσε με τη ζωή του. Άγιο είχε ο πολακης. #με_τον_Παυλαρα #με_τον_πολακη

Πήρε παράσημο μετά απ’το τουι ότι θα σκότωνε στον Τσιπρα στον εμφυλιο.Τον έκανε ο Μητσοτάκης Γεν.Γραμματεα κόμματος.
Μιλήστε μου για #Πολακης που είπε βαθύ κράτος τα ΜΜΕ της διαπλοκής κ το δικαστικό που πετα χαρταετό στη συνταγματική εκτροπή των υποκλοπών κ στα άλλα αίσχη της ΝΔ.

Φυσικά δεν έχει άδικο. Δεν υπήρξα «οπαδός» της αισθητικής του, δεν συμφώνησα πάντα μαζί του. Οφείλω όμως τώρα για όσα είπε να τον στηρίξω πέρα για πέρα κι αν ανησύχησαν ο κατ´ εντολήν ενοχλημένος εισαγγελέας πρωτοδικών και η ΕΣΗΕΑ να σταθώ δίπλα του επειδή γνωρίζω. #Πολάκης

Εμείς αγαπάμε Πολάκη που λέει σε Αδωνη:”δεν αθωώθηκες,σε αρχειοθέτησε διεφθαρμένος εισαγγελέας,γιατί δεν τολμούσε να σε αθωώσει,αλλά θ’ανοίξουν όλα ξανά τη ΔΦΑ.
Έχουν κάθε λόγο λοιπόν να διαστρεβλώνουν τη δήλωσή του κ να θέλουν να τον τελειώσουν πολιτικά!
#με_τον_πολακη #Πολακης

Δηλαδή για να καταλάβουμε ΟΛΟΙ επιτέλους, αυτόν τον τύπο θέλετε να διαγράψετε??
ΜΟΝΟ λαμόγια θα ήθελαν να απομακρυνθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ.
#Πολάκης

Επειδή έτσουξε διάφορους ένθεν κι εκείθεν η χθεσινή ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ γι’ αυτά που είπε αλλά και γι’ αυτά που δεν είπε ο Πολάκης, την ποστάρω και σε PDF που το έκανα jpeg. Καλημερούδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ