Τραγωδία στα Τέμπη: Τραγικές στιγμές στη Θεσσαλονίκη με γονείς να ψάχνουν τα παιδιά τους που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία της Hellenic Train

Γονείς να ψάχνουν τα παιδιά τους που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία της Hellenic Train

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γονείς να ψάχνουν τα παιδιά τους που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία της Hellenic Train

Στη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκαν διασωθέντες επιβάτες της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με εμπορική στα Τέμπη. Στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς των επιβατών της αμαξοστοιχίας. «Οι σοβαρότερα τραυματισμένοι είναι στα πρώτα βαγόνια. Είναι όλα νέα παιδιά. Ελπίζω από καρδιάς να μην έχουμε θύματα. Μας βοήθησαν τα νέα παιδιά. Άνοιξαν την πόρτα, πήραν τα πράγματα μας, μας βοήθησαν να κατεβούμε», είπε επιβάτιδα.

Κάποιοι άλλοι ξέσπασαν σε διαμαρτυρίες κατά της Hellenic train καθώς όπως λένε δεν έχουν καμία ενημέρωση για δικούς τους ανθρώπους.
Μια μητέρα με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της περιμένει στον σταθμό μήπως η κόρη της βγει με κάποιο λεωφορείο καθώς όπως λέει ήταν στο τρένο αλλά δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της με συνέπεια να μην ξέρει αν είναι ζωντανή ή όχι. Δίπλα της και ο σύντροφός της κοπέλας, ο οποίος όπως λέει μίλησε μαζί της τελευταία φορά κατά τις 11 το βράδυ, ωστόσο μετά τη σύγκρουση την καλεί, αλλά δείχνει ότι είναι κλειστό.

Μέχρι στιγμής έχουν έρθει στον ΟΣΕ 4 λεωφορεία με επιβάτες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Hellenic Train Α.Ε.: Ποια είναι η Ιταλική εταιρία που λειτουργεί τους Ελληνικούς σιδηρόδρομους


ΔΗΜΟΦΙΛΗ