Μητσοτάκης από τα Τέμπη: Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να μην ξανασυμβεί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που δεκάδες οικογένειες θρηνούν παιδιά και συγγενείς που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο πολύνεκρο δυστύχημα από την σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην ξανασυμβεί τέτοια τραγωδία.

«Η σκέψη μας είναι πρώτα και πάνω από όλα στους συγγενείς των θυμάτων. Υποχρέωσή μας να περιθάλψουμε τους τραυματίες, να ταυτοποιήσουμε τις σορούς. Ένα μπορώ να εγγυηθώ. Θα μάθουμε τα αίτια της τραγωδίας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο» δήλωσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος μάλιστα σήμερα ετοίμαζε φιέστα στο Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος για να πείσει ότι όλα δουλεύουν… «ρολόι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Προέδρος Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ, Κώστας Γενιδούνιας λίγες ώρες πριν την τραγωδία που έντυσε στα μαύρα την χώρα μας, είχε κάνει ανάρτηση με αιχμές καταγγέλοντας ότι δεν υπάρχει σηματοδότηση και τηλεδιοίκηση! Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο εδώ και πάνω από έναν χρόνο έχουν προειδοποιήσει πως η κατάσταση είναι επικίνδυνα άσχημη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ