Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Ανείπωτη τραγωδία για την οικογένεια Πλακιά από την Καλαμπάκα που έχασε στα Τέμπη τρία κορίτσια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαρύ το πένθος για την Ελλάδα αλλά και το Νομό Τρικάλων από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη όμοιο του οποίου δεν ξανάγινε στη χώρα. Οι νεκροί είναι δεκάδες.

Ο αριθμός των ταυτοποιημένων ανέρχονταν, μέχρι αργά το απόγευμα της Τετάρτης, στους 42 εκ των οποίων τρεις νεαρές φοιτήτριες από την Καλαμπάκα, κόρες δύο αδερφών που διατηρούν ταβέρνα στο Καστράκι.

Η οικογένεια του Νίκου Πλακιά έχασε τις δυο δίδυμες κόρες της (Θώμη και Χρύσα ετών που σπούδαζαν φαρμακευτική και αισθητική) και η οικογένεια του αδερφού του Δημήτρη, την Αναστασία.

2BF8F2D0 860F 43D2 B4F4 A4E7D562DC7D

Οι τραυματίες φτάνουν τους 72 εκ των οποίων οι 12 νοσηλεύονται σε ΜΕΘ ενώ οι υπόλοιποι 60 σε απλές κλίνες νοσοκομείων της Λάρισας, της Θεσσαλονίκης, της Κατερίνης και μία τραυματίας με αναπνευστικά προβλήματα, στο νοσοκομείο Τρικάλων. Άλλοι 20 επιβάτες του μοιραίου τρένου παραμένουν αγνοούμενοι.

Από το πρωί της Τετάρτης, υπάρχει μία πληροφορία η οποία ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί, ότι μεταξύ των 20 είναι και δύο από τα Τρίκαλα από το σταθμό των οποίων «κόπηκαν» 12 εισιτήρια για το μοιραίο ταξίδι για Θεσσαλονίκη με ανταπόκριση από Παλαιοφάρσαλο.

trikalaopinion.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ