Συνδικαλιστής αποστόμωσε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ για τις απεργίες στον σιδηρόδρομο και τον νόμο Χατζηδάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσιογράφος ΣΚΑΪ: Λένε πολλοί τηλεθεατές, δεν έγιναν απεργίες γι’ αυτά τα θέματα;; Μόλις του απαντά ο συνδικαλιστής δείτε την αντίδραση του δημοσιογράφου.

Αποστομωτική ήταν η απάντηση που επιφύλασσε ο εργαζόμενος στη Hellenic Train και γ.γ. της ΓΣΕΕ, Νίκος Κιουτσιούκης, στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ ο οποίος, στον απόηχο της τραγωδίας στα Τέμπη έσπευσε να ρωτήσει εάν έχει γίνει απεργία για ζητήματα αναβάθμισης της ασφάλειας του σιδηρόδρομου.

Όταν λοιπόν πήρε την απάντηση πως «άπειρες» φορές έχουν γίνει απεργίες για «ζητήματα της ασφάλειας κυκλοφορίας της αντικατάστασης του πεπαλαιωμένου τροχαίου υλικού αλλά και τη συνολικής αναβάθμισης του δικτύου των σιδηροδρόμων», αλλά σύμφωνα με τον νόμο Χατζηδάκη «βγαίνουν παράνομες και καταχρηστικές» ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, εμφανώς σε αμηχανία έσπευσε να πει: «να μην αναλωθούμε στα συνδικαλιστικά».

Και τότε πήρε την απάντηση: «Εσείς με ρωτήσατε».

Αναλυτικά ο διάλογος στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ:

– Τόσες απεργίες γίνονται στη χώρα και εσείς ως συνδικαλιστής τα ξέρετε καλά, δεν είδαμε να γίνουν απεργίες για τέτοιου είδους θέματα.

-Κάνετε λάθος, οι απεργίες που έχουν προκηρυχθεί και από την Ομοσπονδία των Σιδηροδρομικών και από τα Σωματεία- μέλη της για τα ζητήματα της ασφάλειας κυκλοφορίας της αντικατάστασης του πεπαλαιωμένου τροχαίου υλικού αλλά και τη συνολικής αναβάθμισης του δικτύου των σιδηροδρόμων είναι άπειρες. Αλλά ξέρετε τι γίνεται αλλά με τον νόμο 4808 του Χατζηδάκη είναι απαγορευμένες. Βγαίνουν παράνομες και καταχρηστικές από τα δικαστήρια.

-Να μην αναλωθούμε στα συνδικαλιστικά.

– Εσείς με ρωτήσατε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ