Μιλησε στην καρδιά όλων μας η Αγγελική Νικολούλη: Ένα ολόκληρο έθνος πενθεί και απαιτεί να βρεθούν όλοι οι ένοχοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τη μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία της Ελλάδας ασχολείται η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και στο ξεκίνημά της, η Αγγελική Νικολούλη έστειλε το δικό της μήνυμα για το δυστύχημα των Τεμπών.

«Εκεί στην κοιλάδα του θανάτου στα Τέμπη, τρεις μέρες τώρα ανταμώνουν η κρατική αναλγησία, η αδιαφορία, ο ωχαδερφισμός, το φτηνό ρουσφέτι και ιθύνοντες που ενώ έχουν φταίξει δεν έχουν συλληφθεί», είπε μεταξύ άλλων και τόνισε ακόμα πως «ένα ολόκληρο έθνος ζητά, απαιτεί, να βρεθούν όλοι οι ένοχοι και να τιμωρηθούν … Τους καλούν οι νεκροί εκεί και τους καλούν για να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Και αυτό περιμένουμε να δούμε. Πέρα από τον σταθμάρχη, ποιοι άλλοι θα δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη».

Αναλυτικά τα όσα είπε η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής:

«Ένα ολόκληρο έθνος πενθεί, πενθεί για τους 57 νεκρούς και απαιτεί να βρεθούν όλοι οι ένοχοι. Για τους νέους που ενώ σχεδίαζαν τη ζωή του δεν πρόλαβαν να τη ζήσουν. Δεν πρόλαβαν να πετάξουν με τα δικά τους τα φτερά, γιατί κάποιοι τους τα έκοψαν απότομα. Ένα ολόκληρο έθνος ζητά, απαιτεί, να βρεθούν όλοι οι ένοχοι και να τιμωρηθούν. Περιμένει να δει τι θα γίνει πλέον, με έργα και όχι με μεγάλα λόγια. Περιμένει ο κόσμος να δει τι θα γίνει για να μην ξαναζήσουμε τέτοια εγκλήματα, να μην ξαναθρηνήσουμε τόσους νεκρούς. Εκεί στην κοιλάδα του θανάτου στα Τέμπη, τρεις μέρες τώρα ανταμώνουν η κρατική αναλγησία, η αδιαφορία, ο ωχαδερφισμός, το φτηνό ρουσφέτι και ιθύνοντες που ενώ έχουν φταίξει δεν έχουν συλληφθεί. Τους καλούν οι νεκροί εκεί και τους καλούν για να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Και αυτό περιμένουμε να δούμε. Πέρα από τον σταθμάρχη, ποιοι άλλοι θα δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ