Ο Μητσοτάκης έβγαλε πόρισμα και εξαφανίστηκε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εβγαλε πόρισμα την Τετάρτη το βράδυ για το ποιος ευθύνεται για την τραγωδία στα Τέμπη και αμέσως μετά εξαφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δύο ολόκληρες μέρες, καθώς έως χθες το βράδυ δεν είχε κάνει καμία δημόσια παρουσία ή δήλωση.

Οι πληροφορίες λένε βεβαίως ότι ήταν στο Μαξίμου και ενημερωνόταν συνέχεια για τα τεκταινόμενα, αλλά δεν θέλησε να κάνει άλλη παρέμβαση. Η εντολή που έχει δώσει πάντως είναι να μη μείνει καμία σκιά και οι ευθύνες να αποδοθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πάντως πριν από τις εκλογές.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργικό συμβούλιο που ήταν προγραμματισμένο για χθες αλλά αναβλήθηκε λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, θα γίνει την επόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή κι εκεί ο πρωθυπουργός πιθανότατα θα ανακοινώσει και τις οριστικές αποφάσεις του για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, που φαίνεται ότι θα διενεργηθούν τελικά στις 9 Απριλίου, όπως είχε ήδη αποφασίσει, αν και δεν το είχε ανακοινώσει.

Ανάλογη στάση με τον πρωθυπουργό κρατούν και οι συνήθως λαλίστατοι για άλλα θέματα υπουργοί της κυβέρνησης. Εξαφανισμένοι κι αυτοί από τα τηλεοπτικά παράθυρα, δεν βγαίνουν να πάρουν θέση για τις αυταπόδεικτες κυβερνητικές ευθύνες πλην του κυβερνητικού εκπροσώπου και ορισμένων βουλευτών. Η δικαιολογία για τις… εξαφανίσεις είναι το τριήμερο εθνικό πένθος!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ