Σφοδρή επίθεση του χαροκαμένου πατέρα στον Άρη Πορτοσάλτε – διαψεύδει ο δημοσιογραφος οτι μίλησε για «θυσία»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίθεση στον Άρη Πορτοσάλτε εξαπέλυσε οργισμένος ο πατέρας ενός εκ των δεκάδων θυμάτων της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών,για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ σε εκπομπή της ΕΡΤ. Ο δημοσιογράφος ανάρτησε οργισμένη απάντηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου διαψεύδει ότι μίλησε για «θυσία».

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ο Άρης Πορτοσάλτε, μιλώντας στην ΕΡΤ, υποστήριξε περίπου πως τα δυστυχήματα αποτελούν… θυσίες, ώστε να βελτιωθεί η χώρα! Και, μιλώντας  σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ, ο πατέρας παιδιού που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία, αλλά εξακολουθεί να αγνοείται, ξέσπασε για τις δηλώσεις του δημοσιογράφου του καναλιού, λέγοντας: «Είδα χθες έναν συνάδελφό σας από το κανάλι σας να λέει ότι “έπρεπε” να γίνει μια θυσία. Δηλαδή τι θυσία; Τι εννοούσε; Άμα ήθελε αυτός ας έπαιρνε το τρένο, ας έβαζε την οικογένειά του και ας πήγαιναν στα Τέμπη να καούν αυτοί!».

Και, για του λόγου το αληθές, αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών, ο αμφιλεγόμενος δημοσιογράφος έκανε μία αναδρομή σε προηγούμενα δυστυχήματα, λέγοντας τα εξής απαράδεκτα: «Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε, εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα».

Παρόμοια δήλωση είχε κάνει και ο Σταύρος Τσίμας στον Σκάι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ