Τσελέντης για τα λουλούδια στα βαγόνια της Σακελλαρόπουλου: πιθανώς πέταξε λουλούδια πάνω σε ανθρώπινα μέλη, έβγαλε τις φωτογραφίες της και έφυγε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
«Μπλέξατε τα μπουζούκια που πετάμε λουλούδια στη πίστα με το χώρο θυσίας των συνανθρώπων μας που και τα δευτερόλεπτα έπαιζαν ρόλο για την διάσωση ανθρώπινων ψυχών Κα Πρόεδρε»
Η ΕΜΑΚ σταμάτησε τις εργασίες διάσωσης για να πετάξει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανθοδέσμες στα βαγόνια με τα σωστικά συνεργεία ως κομπάρσους στην εξοργιστική αυτή σκηνή…
Η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν μια επίθεση επικοινωνίας: Η Πρόεδρος στα συντρίμια, η Πρόεδρος πετάει λουλούδια σε βαγόνια που πέθαναν άνθρωποι. Η Πρόεδρος που πιθανώς πέταξε λουλούδια πάνω σε ανθρώπινα μέλη, έβγαλε τις φωτογραφίες της και έφυγε.
Ζήτησε ενημέρωση, να τη κάνει τι; Έτσι οι συντονιστές άφησαν το πόστο και την προσπάθειά τους, ώστε να ενημερώσουν την Μεγαλιοτάτη για την πορεία των προσπαθειών τους. Των προσπαθειών που ήταν χωρίς σταματημό από το βράδυ του δυστυχήματος. Είναι αδιανόητο σε μια πολιτισμένη χώρα, να παγώνει το έργο των σωστικών συνεργείων για να ενημερωθεί η Ανώτατη Άρχουσα.
Είναι αδιανόητο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να κάνει άλμα για να πετάξει τα λουλούδια μέσα στο βαγόνι τη στιγμή που συνεχίζονταν οι προσπάθειες.
Είναι αδιανόητο να φωτογραφίζεται να αφήνει λουλούδια 15 ώρες μετά το ατύχημα, σε βαγόνι που δεν γνωρίζουμε αν είχε ανθρώπινα μέλη ή εγκλωβισμένους.
Θα έπρεπε οι συμβουλάτορες της να της πουν ότι δουλειά της ήταν να παρηγορήσει τους ανήσυχους συγγενείς των θυμάτων που περίμεναν στο νοσοκομείο και να δώσει συμβολικά αίμα!
Κανένας πολιτικός, κανένας δημοσιογράφος δεν έχει το δικαίωμα να παρεμποδίζει το έργο πυροσβεστών ή διασωστών την ώρα που προσπαθούν να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ