ΟΣΕ: Εξοργιστική αποκάλυψη για σκάνδαλο – μαμούθ και τον ρόλο του Παναγιώτη Πικραμμένου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ουδείς έχει καταλάβει πως ακριβώς ένας άνθρωπος όπως ο Παναγιώτης Πικραμμένος βρέθηκε στη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης όπως ακριβώς ουδείς έχει καταλάβει τι ακριβώς κάνει στην συγκεκριμένη θέση.

Μία εξήγηση ενδέχεται να δίνει η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιάννη Ντάσκα για ένα σκάνδαλο – μαμούθ στον ΟΣΕ, ένα από τα σκάνδαλα που οδήγησαν στην απαξίωση των σιδηροδρόμων και πλέον μετά την τραγωδία των Τεμπών, πρέπει να διερευνήσει η δικαιοσύνη.

Κατά την δική μας άποψη, κάθε ένας που ζημίωσε τον ΟΣΕ και οποιοσδήποτε τον κάλυψε, είναι συνένοχοι για την μαζική δολοφονία Ελλήνων, στην πλειοψηφία τους νέων παιδιών. Εταιρείες, πολιτικοί, εισαγγελείς, δικαστές, δημοσιογράφοι, άπαντες.

Δείτε λοιπόν τι αποκαλύπτει ο κορυφαίος δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας.

Ο Παναγιώτη Πικραμένος το 2014 ορίστηκε ως πρόεδρος – επιδιαιτητής στην υπόθεση ΕΡΓΑ ΟΣΕ-ΑΚΤΩΡ.

Στην υπόθεση αυτή είχε παρέμβει ο τότε Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ.Ρακιντζής και είχε συντάξει πόρισμα 173 σελίδων με το οποίο έκρινε η εταιρεία των εργολάβων έπρεπε να πληρώσει στην ΕΡΓΑΟΣΕ ένα τεράστιο ποσό δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Η εταιρεία προσέφυγε στη Δικαιοσύνη,αλλα πολύ δύσκολα θα κέρδιζε με τέτοιο επιβαρυντικό πόρισμα.Τότε η κυβέρνηση Σαμαροβενιζέλου έκανε μια τροπολογία στο νόμο και έδωσε την δυνατότητα να λυθεί η υπόθεση με διαιτησία!

Η συγκλονιστική συνέχεια εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ