Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Τεμπη: Διπλή κηδεια για πατέρα και γιο, θύματα της τραγωδίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη και βαθιά οδύνη επικρατεί αυτή την ώρα στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης όπου γίνεται η κηδεία του 54χρονου συνταξιούχου αστυνομικού Βαγγέλη Μπουρνάζη και του 15χρονου γιου του που έχασαν την ζωή τους στο τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου γέμισε με λευκά στεφάνια από την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους πατέρα και γιου που δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα τους δουν ξανά.

thes1

Συμμαθητές του άτυχου 15χρονου έφτασαν στην εκκλησία να τον αποχαιρετίσουν κρατώντας λευκά λουλούδια και με δάκρυα στα μάτια.

Την μοιραία Τρίτη, πατέρας και γιος επέστρεφαν στην Θεσσαλονίκη από την Αθήνα όπου είχαν πάει για να δούνε τη νεογέννητη εγγονή του, παιδί του μεγάλου του γιου, που είναι μόλις τριών μηνών. 

Ο 54χρονος Βαγγέλης υπηρετούσε στην Τροχαία Λητής.

thes2 1

Στον γυρισμό έκλεισε κουκέτα μαζί με τον γιο του. Τα τρία του παιδιά ήταν ότι είχε στη ζωή του, καθώς πριν από δύο χρόνια έχασε τη γυναίκα του από καρκίνο και μετά την συνταξιοδότησή του είχε αφοσιωθεί αποκλειστικά σε εκείνα. 

Να μην μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο γι αυτό το έγκλημα επισήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας, Θανάσης Κοκκονάς, ζητώντας ψυχολόγους στο σχολείο του Παναγιώτη για τους συμμαθητές του.

thes3

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης τον αποχαιρετά:

«Καλό παράδεισο στον συνάδελφο μας (ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε πριν λίγο καιρό) ΜΠΟΥΡΝΑΖΗ Ευάγγελο και στον 15 χρόνο υιό του οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο στο δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Βαγγέλης υπήρξε ένας εξαιρετικός αστυνομικός, συνάδελφος, πατέρας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Θέλουμε να ευχηθούμε στα αλλά δυο παιδιά του (όπου ο υιός του μάλιστα σήμερα συγκλόνισε το πανελλήνιο με τις δηλώσεις του και την δύναμη ψυχής του) υπομονή και δύναμη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάνε και δεσμευόμαστε ότι η αστυνομική οικογένεια θα είναι δίπλα τους όποτε και αν απαιτηθεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ