Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Ηχηρή παρέμβαση της Ναταλίας Γερμανού υπέρ του Αντώνη Κανακη στην επίθεση που δέχτηκε απο τον Γεωργιαδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κύριε Υπουργέ -με κάθε σεβασμό, αν οι ζωές των πολιτών, εξαρτώνταν από τις σεξουαλικές ανωμαλίες του συνεργάτη των Αρβύλα να το συζητούσαμε.
Αλλά ο Υπουργός Μεταφορών οφείλει να ξέρει τα πάντα. Για την ασφάλειά μας είναι υπεύθυνος όχι για την ψυχαγωγία μας.

Με αυτά τα λόγια απάντησε η Ναταλια Γερμανού στην ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιαδη που ακολουθεί:

Ζούμε σε μία Χώρα για να το πω απλά, που για το αριστερό TL είναι πολύ λογικό ο Κανάκης να μην γνωρίζει ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά και εξευτέλιζε γυναίκες ο κολλητός και καθημερινός του συνεργάτης, αλλά είναι απαράδεκτο ο Υπουργός να μην ξέρει τί κάνει ο Σταθμάρχης στη Λάρισα …

ο υπουργος της απάντησε: Αγαπητή κυρία Γερμανού, α) οι σεξουαλικές ανωμαλίες κάποιου είναι δικό του θέμα, ο εξευτελισμός γυναικών όμως ποινικό αδίκημα και σοβαρό. Όταν το κάνει ο διπλανός σου συνεργάτης επί χρόνια και η δικαιολογία σου είναι «δεν το κατάλαβα» τουλάχιστον έχεις την συστολή να μην κουνάς το δάκτυλο σε άλλους.

Στοιχειώδες. Β) δεν ξέρω εάν νομίζετε ότι ο Υπουργός είναι κάτι σαν Θεός που γνωρίζει τα πάντα αλλά εάν αυτό νομίζετε κάνετε λάθος. Και εμείς είμαστε άνθρωποι όπως όλοι. Καθήκον του Υπουργού είναι να έχει μηχανήματα που δουλεύουν, εδώ δούλευαν όλα και διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου που εδώ υπήρχαν αλλά παραβιάστηκαν. Το δυστύχημα έγινε διότι ο άπειρος Σταθμάρχης έκανε 3 συνεχόμενα λάθη και ο Προϊστάμενος του κακώς τον επέλεξε με τόσο μικρή προϋπηρεσία για βραδινή υπηρεσία. Ήδη και οι δύο ελέγχονται από την Δικαιασύνη πάνω στο Πένθος και στον πόνο που όλοι αισθανόμαστε ας μην καταργήσουμε την λογική μας. Αλλά θα μου επιτρέψετε να σας ρωτήσω: συμφωνείτε με την προτροπή Κανάκη να φιμώσουν τον @ArisPortosalte ή οποιονδήποτε έχει άλλη άποψη από την δική σας;

με την Ναταλια Γερμανού να του απαντά ξανά:

Πολύ σωστά και λάθος διατύπωση μου η «σεξουαλική ανωμαλία» ποινικό αδίκημα είναι.

Με τη σύγκριση δεν συμφωνώ. Όπως εσείς πιστεύω πως ξέρετε τα πάντα για το αντικείμενό σας, είχα την ίδια απαίτηση από τον παραιτηθέντα Υπουργό.

Κανείς μα κανείς δεν πρέπει να φιμώνεται. Όλοι να μιλάνε. Κι εσείς κι εμείς, όλοι. Διάλογος, αντίλογος.

https://twitter.com/nataliagermanou/status/1633039815263363072?s=61&t=69qM24fvfz5o3nkoW_wjtw

https://twitter.com/nataliagermanou/status/1633043766360653824?s=61&t=69qM24fvfz5o3nkoW_wjtw

https://twitter.com/nataliagermanou/status/1633045208865677313?s=61&t=69qM24fvfz5o3nkoW_wjtw

ΔΗΜΟΦΙΛΗ